gunbaharrrrr Robot süpürge kullanan anneler nasıl memnun musunuz artıları eksileri nelerdir almayı düşünüyorum ama eşim pişman olursun ne gerek var diyor sizden deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum yardımcı olur musunuz 🙂
Balkelebegi gunbaharrrrr Asla pişman olmazsınız. Her gün bir kaset toz topluyor. Bebekli eve şart. Dışardan eve gelince süpürülmüş eve girmek güzel oluyor birde.
Tatlican gunbaharrrrr ayy farkli bir supurge daha cıkmış diye kosarak gelen ben😄😄evet robottan memnunum
BebekC Robot süpürgeyi gereksiz bulan biriydim, eşim istediği için aldım. İyi ki almışız diyorum müthiş bi kolaylık. İyi bi marka model alırsanız pişman olmazsınız. Benimki roborock s5 max ve gerçekten güzel bi ürün.
birinsan14 Ben roborock kullanıyorum 2 sene önce aldım yaptığım en iyi yatırım diyebilirim. Evet kendi elinizle süpürdüğünğz gibi dip köşe yapmıyor ama ben her gün açıyorum evde toz yok siliyorum su kirlenmiyor bazen. Bir de çocukyan beri elim ayağım oldu. Ben herkese tavsiye ediyorum. Ama kendi süpürdüğünğz performansı beklemeyin köşeleri alamıyor sonuçta 15-20 günde de büyük süpürge açıyorum ev tertemiz.
Pediatrihemsiresianne gunbaharrrrr çocuklu evin olmazsa olmazı. Ben fakir rs 770 olanı kullanıyorum çok memnunum çekim gücü çok iyi silmesi de anlık güzel ama bir elle silmek viledayla silmek gibi olmasa da hayat kurtarıcı. Kış geldi artık 10 güne bir kendim normal süpürge açıp mop atıyorum gayet yeterli oluyor her gün robot süpürüyor mütüş kolaylık 👌👏
zeynepolurmu Hiç kullanmadığım için soruyorum yerleri de silen robot süpürge alsam sadece ortalığı toplayıp, toz alıp onunla temizlik yapmak yeterli olur mu ? Kullanan varsa nasıl yapıyorsunuz ?