bumbusannesi defnes32 gunluk bir yere gideriz bebek parki atolye yada anne cocuk gurubuna onun disinda evde boyama yapariz hamur oynariz kum oynariz spor malzemeleri aldim cocuklar icin parkur kurup oynariz sarki acarim ona eslik ederiz oyuncaklariyla oynariz ve banyo yatmadan once kitap kendimize ayirdigimiz dakika daha az
Asldrk defnes32 Ben 2 dk da duş aldığımı biliyorum valla hep başında olayım istiyor konuşmadamdaa bana bakmak istiyor asla ynalız kalmak istemiyor bende koşarak iş yapmaya çalışıyorum
defnes32 Mizmizmyrtle yok aslında mecburi bakımı ziyadesinde mesela yemeğini yedirmek altını değiştirmek banyo yaptırmak vs mecburi bakım dışında keyfi aktivite oyun etkinlik için ne kadar vakit ayırılıyor yani kaliteli vakit ne kadar süre
Semaxx Mizmizmyrtle ahahah Aynn karnı doyuyor çiş yapıyor sonra ilgi istiyor bu kısır döngü gibi 😂 ben yere bırakıyorum bazen oturuyorm bana bakıyor vicdanim rahat etmiyor oturuyor oynuyorum o uyunca işimi yapıyorum bebeğim daha önemli 😂😂😂
Mizmizmyrtle defnes32 bütün saatler aslında çünkü onunla oyun oynuyorum ama aynı zaman da bir iş yaparken de yanımda beraber yapıyoruz oyun gibi bu yüzden sabahtan akşama kadar sorunun cevabı :D
ceylanguller defnes32 bütün günümü desem mesela emzir altını değşştir sonra evin icinde geziniyorum bebegim kucagımdayken mamadan sonra yatırmıyorum hemen yarım saat falan geziniyorum dans ediyorum müzik açıp konusuyorum onunla sürekli oyun halısına koyup yanında eşlik ediyorum sadece uyudugu zaman hemen bi işim varsa yapıyorum yada onunla birlikte bende uyuyorum
umutlu_anne defnes32 vala ben bebeğim uyanık olduğu sürece onunla uğraşrm mutfakta işim varsa bile yanıma götürür işim varken de işimi yapar bi yandan onunla konuşur şarkı söylerim şu an size yazarken bile onla konuşuyorum 😂
MinnakvLiva Bi kaç saatini, geri kalan kısımda eşim ilgileniyor gece ve sabahları, ben öğlenden akşam 6 7ye kadar falan, şuanda eşim ilgileniyor birazdan gidecek 🫠
Rozerinn defnes32 günün her dakikası onunla oluyo şuan etrafı topluyorum oda kanguruda bana bağlı bi yandan onunla konuşuyorum tatlı tatlı bi yandanda temizlik 🤷🏼♀️
Deletedmom_23 defnes32 Günün kaç dakikasını bebeğe ayırmak mı? uyuduğum zaman dilimi dışında hepsini?
Wolverine defnes32 uyku tuvalet ihtiyaclari dışında oğlumla bir fiil oyun oynamayla geçiyor günlerim. Temizliği bile birlikte yapıyoruz. O da oyun halinde ilerliyor anlayacağın. Kendime ayirdigim bir saat yok, gece uyudugundaysa ben çalışıyor oluyorum 🤷🏻♀️ 3 yaşına girecek Mart’ta
kendicocugunungelisimcisi defnes32 almak istediğiniz cevabı ben vereyim çünkü çoğunluk tüm gün demiş böyle olmadığını hepimiz biliyoruz arkadaşlar 😂 sabah kalkıp üst baş değişimi yapıp kahvaltı hazırlığına geçiyorum o da ya dibimde bekliyor ya da oynuyor kahvaltı sonrası ev işim yoksa benden bir şey istediyse oyun kitap gibi onu yapıyoruz sonra kalkıp işlerimi yapıyorum gün bu şekilde bir iş bir oyun şeklinde geçiyor. Yürümeden önce daha fazla zaman geçiriyordum ama şimdi yürüyor diye bağımsız olmak istiyor hem de yürüdüğünden olsa gerek ev daha fazla dağılıyor böyle olunca da benim daha fazla iş yapmam gerekiyor. Bebeğim de bu düzene alıştı. İşim varken ya beni izler ya da kitap okur
Benisahtesevme2 defnes32 beraber uyanıyoruZz hop gunesımız doğuyor Sonra gunesımız batana kadar ıletısım halındeyız Oyunlar şarkılar danslar ve tabıkı ısler Makınede bulaşık çamaşır çıkarmama yardım eder Evı süpürmeme yardım eder Kendısı de odasında arabaları legoları ve kıtapları ıle yalnız takılmayı sevıyor kısa süreli olsa da kendı ile vakıt gecırebılmesi benı mutlu edıyor ❤️
defnes32 Umutunannesi_65 bütün gün mecburi birliktesniz zaten benim kastettiğim birebir kaliteli ne kadar süre geçirdiğiniz
Lkjhgfdsa defnes32 uyanık olduğu her an 3 aylık olacak kızım 3 gün sonra uyanık olduğu her an bir şeyler yapmaya çalışıyorum şu ara ellerini keşfetmesi için teşvik ediyorum sürekli ellerimi gösteriyorum elime oyuncak alıp nasıl tutması gerektiğini gösteriyorum şarkı söylememe bayılıyor sürekli şarkı söylüyorum günde 1 tane de hikaye okumaya gayret gösteriyorum geri kalan. Da herkesin yaptığı egzersizleri yaptırıyorum