Aslanbuse23 Merhaba anneler 1 hafta sonra 2 ay aşımız var ebe 3 tanne aşı olacağını söyledi çok fazla geldi bana tedirginim ilk bebeğim tecrübem de yok herhangi bir yan etkisi olurmu acaba bebekleri büyük olan anneler nasıl geçti bu süreciniz bana bahsedermisiniz 3 adet iğne mi yapılıyor tek tek 😫😭
ayseealyaa Aslanbuse23 verem asısı bızımde 25 kasımda ıkı bacal bı kol dye bılıyorum cok huzursuz oluyorlaröıs umarım olmaz
berkinannesi_ Aslanbuse23 2 bacak 1 kol oyy kuzum çok ağlamıştı aşılar vurulunca sonrasında hemen sustu doktor calpol vermişti yarım saat sonra içirdik biraz huysuzlaşmıştı sürekli uyudu ama çok şükür ateş olmadı bizde hepsi onların sağlığı için🌸
Yusramom Aslanbuse23 Gitmeden önce calpol ateş düşürücü verin bir çay kaşığı hiç bir sorun yaşamazsınız bizde yeni yaptırdık verem zatürre ve karma yapılıyor bende çok sıkıntılı geçer diye düşündüm ama çok şükür hiç ateşlenmeden atlattık deneyin derim doktora danışarak yaptım 🙏🏻
Taze_anne34 Aslanbuse23 huysuz olabilir atesi cikabilir calpol bulundurun evde bizimki aşidan sonra uyudu ama sonrasinda agrisi oldu atesi biraz oldu zorlandik biraz ama her bebekte ayni etkiyi yaratmiyor sanirim insallah guzel gecer 🙏🏻😊
Yusramom Aslanbuse23 Calpol da bulamazsanız parol verebilirsiniz oda onun müadili çünkü calpol her eczanede olmuyo
Asldrk Aslanbuse23 bugün yaptırdım sabah hiç ara vermeden bir omuz iki bacaklardan yaptılar eve geldik hiç durmuyor hep hzuuzrsuz calpol verdim biraz ebemiz ver dedi agrı yapıyor yani yaptıracağınız gün hiç bir iş yapmadan bebekle ilgilenmek gerekiyor şuan öyle yapıyorum.
Kleopatraaaa___ Aslanbuse23 Benim bebeğim çok şükür sadece iğne vurulurken ağladı sonra kucağımıza alınca sustu.. Bize de fazla gelmişti daha küçücük sıra sıra yapılsa falan dedik hatta.. Calpol yazdı her ihtimale karşı doktor ama kullanmamıza gerek kalmadı çok şükür.. İnşallah size de gerek kalmaz 🌸
Damladuru01 Bizde bir hafta önce yatırdık. 2 bacaktan bir koldan 3 gün yıkamayın dediler eve gelince bir çay kaşığı calpol verdik. O gün çok uyudu ateş ya da huysuzluk olmafi ertesi günde hiç bir şey olmamış gibiydi.
fisun_oqretmen Bizde vurulduk.1 tanesi sol kol 2 si ise iki ayrı bacağından vuruldu.Sadece iğneler vurulurken ağladı ondan sonra herhangi bir huzursuzluk ve ateş olmadı çok şükür,umarım sizde böyle atlatırsınız.👋🤲