Krizinka_5 Bebeğim 35 günlük 2 gündür ağız ve burnundan ağız dolusu tüm içtiğini kusuyor kesik kesik ve normal süt karışık kusuyor kustukttan sonra ağlıyor neden olabilir
Aslanbuse23 Krizinka_5 benim kızımda öyleydi 48 günlük oldu arada hala yapıyor ama ilk başlarda bende çok yaşadım 3 kez doktora götürdüm 2 defa çocuğumun canını boşuna yaktırdım kan aldılar hiç bir sorun görünmedi migdesine falan da bakıldı doktor herşey yolunda bebek bu kusa bilir o kussun sen besle dedi bende öyle yaptım kople üstüme kusuyordu ne tişört ne pijamam kalıyordu ben yarım saat bekleyip gene besliyordum çok şükür düzeldik biraz arada gene kusuyor ama ilk zamanki kadar değil 😊
Yaso156 Çok emiyor olabilir benimde bebeğim öyleydi 15 dk bir göğsünü 15 dk bir göğsünü emzir 2 saat arayla emzir benim öyle öyle hafiflemisti devam ederse reflü de olabilir ozaman goturursun hastaneye kendine de dikkat et sende üşütmüs olabilirsin
Aslanbuse23 Krizinka_5 düzelir düzelir ilk önce sen panik olma ben gibi ben çok panik yaprım bebeğin kilosu yerinde ise hiç bir sorun olmaz merak etme ben bebeğim de sorun var diye diye delircektim 🥲
Yaso156 Krizinka_5 Üşütmüş de olabilirsin reflü yastigida alabilirsin çok memnun olanlar var sırt üstü yatıyor kusmasını engelliyor. Çoğu zamanda öyle kesik kustugu için sütun yarıyor fazlasını atıyor derlerdi bana oda olabilir