Rabiaelf Eğer dediğiniz gibi emmesinde sıkıntı yok ve sütünüz geliyorsa sadece ön sütü alıp doyuyor olabilir. Son sütü yani asıl yağlı kilo yapıcı sütü alamadığı için kilo alımı az olabilir
Kbr_ay00 Nurhan88 bizim 4 5 bez değiştiriyorum günde hemde kakalı ama kilo alımı az dedi niye olduğunu anlamadım onun
Emir29 Kbr_ay00 sütünüz varsa emziren anneler icin vitaminler var onlardan kullanabilirsiniz bence sütu etkiliyor bebeğe kilo aldırıyor benim kullanmadığım dönemde bebegim kilo almadı başlayınca tekrar almaya başladı çok şükür bir de günde 2 fincan rezene icin sütü yaglandiriyo ve gazına da iyi gelir
Kbr_ay00 Emir29 vitamin olarak ne kullandınız rezene falan mı onu bu aralar içmeye bıraktım vaktim çok olmuyor onu dikkat etmem lazım o zaman
Emir29 Kbr_ay00 pregnacare breastfeeding kullandım ilk çok etkili ama biraz pahali şu an ocean mommy kullanıyorum o da güzel
aliaras_2022 Kbr_ay00 kuru incir ceviz balık bol. Su tokat humana stell tea çayı. İç Allahın izniyle gelir hemen mamaya başlama
Sultangngr Kızım 4 aylık olucak haftaya sadece ilk 1 ay anne sütü aldı sonra mama be şuan 6 kilo yani bebişinin kilosu gayet iyi bizimki ilk ay 400 gram aldı diye mamaya başladık ama doktorlar kızdı mama verdik diye
Sfkakcy Kbr_ay00 protein ağırlıklı beslenin. Sütün çok olması besleyici olduğu anlamına gelmiyor. Mümkünse günde iki üç yumurta. Ey balık tavuk ağırlıklı. Kuruyemiş ağırlıklı beslenin. Bu devirde sürekli böyle yemek biraz zor ama en azından yumurta yiyin mutlaka. Sağlıkla büyüsün inşallah🌺