Yenianne26 Merhaba bebeğim 17 aylık. Sürekli kucak istiyor ne yemek yaptırıyor ne tuvalete gidebiliyorum . Kendi kendine hiç oyun oynamıyor 😞😞 Ne zaman son bulur buuu
Belcim30 Yenianne26 bence bu bir dönem çocugun kendini iyi hissetmesiyle alakalı. Benm kızım evde hiç kucak istemez kendi oyalanır ama başka bir yerde eğer ki ortamda rahat değilse sevmediyse hiç istemez onu kucağımdan indirmemi istemez. 19 aylık olacak 1 ay sonra Allahın izniyle.. Bence sende o durumları gözlemle ve bence seni ne zaman isterse al kucağına taki kendini anlatana kadar 🤗
kahveseverr Yenianne26 benim de çocuğum öyle 15 aylik kendi kendine oynayan çocuk artık yabancilamaya başladı herkesi kucağından inmiyor içeriden dışarı çıksam ağıt kopariyor bende ne tuvalet ne birşeye gidebiliyorum iki haftadır böyle aşırı düştü napacagim bilmiyorum ya çok zorluyor beni
nekoydunkafana Benim oğlumda 17 aylık olucak ayın 2 de çok kucak istiyor evdeyken dışrda başka bi evde istemez ama evdeyken belim kopuyor artık hem yemiyor hem sürekli kucak istiyor çok yoruyor insanı bu durum sizi çok iyimanlıyorum 😞
Beren01 Benim kızım da 16 aylık sürekli evde kucağımda artık tek elle yaşamaya alıştım yemeği bile öyle yapıyorum ama gün sonunda belim kopuyor artık 🤷♀️ ben de merakla bekliyorum ne zaman bırakacqk diye
Yenianne26 Beren01 bende yemeği tek elle yapıyorum . Ama dogranıck şeyler de mama sandalyesine oturtuyorum o iki dk da bagrıs yıkıyor ortalığı
Beren01 Yenianne26 bizimki zaten asla mama sandalyesinde durmaz yemek yerken bile tepesine çıkan bi çocuk. Bu ara tencerelere takmış biraz da olsa dediğiniz gibi doğranacak şeylerde ilgiisini o çekmeceye çekiyorum temcereleri boşaltıyor kapaklarını açıp kapatıyor biraz da olsa oyalanıyor sonra yine çığlık kıyamet 😅