Sezendolmus Kızlar önceden bu kadar değildi. 10 gündür hastayız. İkimizde sürekli temas halinde 1 dk wc gidemem yerde tek durmaz tenim illa değecek zamanla azalır mı? 9,5 aylık
Elfsamoqlu Sezendolmus bebeğiniz hasta ise normal olarak sizi ister hastalığı geçene kadar sık sık temas halinde olun onu güvende hissettirin
eserekli_kiz11 Sezendolmus canm ben bebekkende temas bagimlisymisim bnm bebegmde ayni dogdugndan beri surekli yaninda olucam ve temas edicem ona
Elfsamoqlu Sezendolmus alışkanlık olduğunu zannetmiyorum hem sonuçta oz sizinle vakit geçirmek istiyor sizinle temas halinde olmak istiyor benim bebeğim böyle yapınca çok hoşuma gidiyor sadece beni istiyor çok çok çok mutlu oluyorum. O yüzden onla daha sık temas halinde oluyorum göğsümde yatırmaya çalışıyorum onunla güzelce konuşuyorum siz de deneyebilirsiniz hem siz rahatlarsınız size iyi gelir bebeğiniz hem de bebeğinize iyi gelir
Dilaylaa Bebeğiniz şuan sizi goremediginde kayboldugunuzu düşünüyor yani geri geleceğinizin daha farkında değil . Çok doğal.