Balliiii Hanımlar bebeğim 3 ay 25 günlük kendini ileri doğru atıyor oturmaya çalışıyor. Yatar pozisyonda kalkmaya çalışıyor. Oturur pozisyona getiriyorum muylu etrafa bakıyor oturtmak için erken değil mi ?
witcher Balliiii erken tabi benim bebeğim de 3 bucuk aylıkken oturmak istiyordu doktor cok erken oturtmayın 5. Ayda dedi ama biz asla tutamadık yatmak istemiyordu kucakta yarı oturur pozisyonda tutmaya calıstım suan 5 ay 22 günlük desteksiz oturuyor
yagmursen Balliiii bebeklerin genelde yüzde 95i o ayda bu şekilde yapar evet erken, hiç bir şeye acele etmeyin yatar pozisyonda hafif doğrultun.
Balliiii witcher Betul-08 yagmursen Rumeysaden Whatornot Dnzaras Hacer-berra Nefin Hepinize tek tek teşekkür ederim güzel anneler 🤍
Rumeysaden Betul-08 ay benimde öyle 2 buçuk alikken başladı sürekli oturur pozisyona getiriyor kendini ana kucağında bildiginiz sırtını felan kaldırıyor şuan 3 buçuk aylık kucağımda oturuyor bir sorun olmadi
Nefin Ay kontrolünde dr oturmak için doğruluyorsa oturtun dedi. Şu anda tam 4 aylık oturuyor destekli olarak zaten yatırınca ağlıyor doğrulmak istiyor. Bugün 4. Ay kontrolümüz vardı mama sandalyesine oturtun eline de oyuncak verin keyiflenir dedi. Bebek kendisi karar veriyor yani ne zaman oturacağına o yüzden onu dinleyin 🌸