ihsanbebek Kozlar bebeğim uykuya geçerken aşırı zorlanıyor emzik vermek istiyorum ama herkes yok salyalı olur yok enfeksiyon kapar dio napmam lazım bilmiyorum sizin deneyimleriniz neler
kahvesever93 ihsanbebek Yani salyası akıyor ama emzikle alakalı mı bilmem. Üstelik emzik kurtarıcı bence. Bebekler rahatlıyor. Kim ne derse desin ben kullanıyorum. Memnunum da. Ama ayına göre aldım ben
Mufettis_Gadget ihsanbebek 1,5 yaşına kadar kullandı kızım, özellikle diş dönemlerinde çok rahatlık oldu
Matildanil ihsanbebek steril bir şekilde kullandıktan sonra neden enfeksiyon kapmaz ki öyle olsaydı neredeyse tüm bebekler öyle olurdu
Polannem ihsanbebek bebeğim 2 aylık doğduğunda emzik verdik. Salya vs olmuyor. Benim için büyük rahatlık. Uykuya dalana kadar emiyor uyuyunca ağzından düşüyor zaten ya da kendi istemediği zaman diliyle itip çıkarıyor öyle uyuyor. Philips avent 0-6 olanını almıştım tutmada da sıkıntı yaşamadık
Mermaiddd Kesinlikle tavsiye ediyorum Philips avent güzel biraz pahalı ama değer.bebegim tek onu sevdi
ihsanbebek Mufettis_Gadget benimkinin 5haftadır iştahı yok biberonu reddediyor belki biberonda tutması kolaylaşır