Mrv_42 Oğlum 5,5 aylık ve aşırı öksürük balgam hırıltı var dün götürdüm Bronşiolit dedi doktorumuz , ilaç verdi gözlem altında evde. Var mı geçiren, neler yaptınız ? 😔
minnossum Mrv_42 beniö oğlum 5 aylık bronşiolit. İlaç başlamadık. Emzirmeye ve burun temizliğine dikkat ediyorum. Yarın tekrar doktora götüreceğim. Siz neler yaptınız ?
tkcmn Mrv_42 biz 2 aylikken olduk ventolin ve cortair kullaniyoruz hava makinasina koyup sık sık burnunu temizledik ve olabildigince emzirmeye calistim
Yagz_ipklr_22 Mrv_42 Bizde geçirdik canım 8 aylıkken 2 hafta evde ilaçlı buhar tedavısı gördük geçti antıbıyotık kullanmadık cokk şükür öksürükle hırıltı burun akıntısı vardı bizde üç güne kalmadı
esraceylan3 Mrv_42 Kızım 12 günlük ve burun tıkanıklığı balgam öksürük ve hapşırma var bugün götüreceğim inşaallah bronşit vs değildir 🙏🏽
Asyammm Bebegım 3aylıkken bronşit oldu 2gun hastanede yatmştık.Şimdi tekrar yattık .Bır ay arayla tekrar oldu🙁
Burcuozn Benim bebeğimde 5,5 aylık bir hafta önce ateş İshal kusma burun akıntısı şikayetinden gittik bir gün serum verdiler iyi olmuştu sonra öksürük geniş akıntısı başladı çok çaresizim bende anket açtım bekliyorum buralarda da bekleyim
Azli Benim kuzumda 3 aylık 2 aydan beri gecmıyo burun tıkanıklığı şimdide nefes alırken zorlanıyo genzı dolu Hangı doktora getırdıysem hıc bısı yapmadı cıldırıcam artık
tkcmn Azli nebülazitöre 2 cc serum fizyolojik koyup o sekilde hava veriyorum arkasindan yine 2 cc her iki burnuna sıkıp aspiratörle cekiyorum bence rahatliyor gibi bi deneyin isterseniz
Songena19 Bebeğim 10gunlukken rsw virüsü yüzünden bronşit olup bir hafta hatanede yatmıştı ama sonrasında iki üç ay sürekli burnu hırıltılıydi geniz akıntısı vardı meğerse alerjik bir bünyesi olduğu için doktor alerji damlası yazdı onu kullandık şükür geçti geniz akıntısı ve burundaki hırıltısi
Yagz_ipklr_22 Atasmomm ventolin ve cortair Damla kullandık 2 hafta sureklı sabah öğlen akşam olarak kullandık geçti bide sürekli burnunu temızledım