burcinyamanerke 4 aylik olduk hala gazimiz btmedi cok fazla gazi var mahfolduk artik ya ne masajlar kaliyo ne gaz damlalari kacinci ayda gaziniz bitti yada kac ayliksiniz devam ediyo ?
Elifsenaveannesi burcinyamanerke Canım kimyon çayı kullan çok duydum inşallah sanada faydası olur Allahın izniyle. Bi de ben her yemeğime kullanırdım mutlaka gaz yapmasin diye
Umutluym burcinyamanerke bizim 4. Ayda bitmişti ama 4 e gelene kadar ayy felaketi yaa .saatlerce aglardi hic susmazdi bide brn mama veriyordm mamayi değiştirdim oda azltti gazini
MMommyy burcinyamanerke cok fazla aglamasi huzursuzlugu mukusu kakasi varsa bagirsak tepkili alerjiyide goz onunde bulundurun derim bizim oyleydi normal gaz sanmistk
anayimbennana burcinyamanerke evet ya Rezene kimyonun banada bi faydası olmadı benim oğlumda 4 5 aylıktı sanırım bittiğinde canım istersen bide biogaia ile kullan gaz damlanı yada doktora sorup dozunu arttır
burcinyamanerke anayimbennana sab simpleks biogaia ikisini bir kullandik bitirmedi 3 gundur relactaz kullaniyoruz degistirdik gaz ilacini cikarsa bile 10 15 dk sonra cocukta tekrar gaz olusuyo
anayimbennana burcinyamanerke benşm kızım şuan tam anlattığınız gibi asla bitmiyor gazı bizde sab ve bio kullanıyorduk şimdi nurse harveys ve bio kullanıyoruz gaz damlalarını sürekli değiştirmek biraz işe yarıyor yani bittikçe Baska alıyorum ben
Umutluym Perikizi83 hipp ve aptamil nutricina bizde gaz yapmadi.sma felaket gaz yapti cok kotuydu. Sukur smdi aptamille devam ediyorz
SCerenY burcinyamanerke benim bebeğim de öyleydi 2-3 aylıkken muskat vermeye başladım inanılmaz iyi geldi. Doktora da verdiğimi söyledim alerji yapmadıysa sorun yok dedi
NmalkoC burcinyamanerke umarım cabuk anlatırsınız benım oğlum 16 aylık hala gaz sorunu yaşıyoruz bazı geceler ben bittim o zaman 😀
Mom098 burcinyamanerke canım süt ve süt ürünlerini yeme. Bebekleri en çok rahatsız eden gaz yapan şeyler onlar. Sindirimi en zor şeyler. Tabi emziriyosan sütünden geçiyorsa benim demek istediğim.