Emineec Bebeğim 2 aylık doktorumun tavsiyesi üzerine öneride bulunduğu hıpp organıc combiotıc 1 mama aldım. Bebegıme mamayı verdiğim andan itibaren saatlerce kustu. Mahvolduk. Acillik olduk. Kimseye tavsiye etmiyorum.
parisbebek90 Emineec geçmiş olsun, bebeğim doğduğundan beri Hipp kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadık. Acaba son kullanma tarihi geçmiş olabilir mi
Deletedmom_112 Emineec geçmiş olsun, maalesef her bebeğin bünyesine her mama bir olmuyor. Mesela Aptamil kullanan annelerin çoğu bebeklerin de kabızlık ve gaz yaptığını söylüyor ama benim kızım da sorun olmadı. Kimine iyi gelen mana kimini kötü etkiliyor.
Cinarimm46 Emineec bize de ilk hipp dediler kabız oldu aşırı gaz yapıyordu aptamile geçtik gaz çıkaeıyor kakasını yaptırıyor. Her mama her bebeğe uymuyor.
Olimbonii Emineec mamayla alakası yok demekki bebeginiz mamayi beğenmedi ve onda bu etkiyi yarattı ben doğduğundan beri hipp combiotic veriyorum 2 aylik benimkide gayet sağlıklı masallahi var kilosuda cok iyi biz cok memnunuz mamamizdan sizde bu etkiyi yaratti diye kimseye önermiyorum diye bi yorum yapmayın bence geçmiş olsun
Egeninannesi2209 Benim oğlumun gaz ve kabızlık şikayeti vardı hipp kullandıktan sonra hepsi son buldu. Her mama her çocuğa göre değil
Mhs1407 Emineec benim oğlum 4 aylık doğduğundan beri mama takviyesi alıyor hipp kullanıyorum hiç bir sorun yaşamıyoruz sizin bebeğiniz beğenmemiş demekki mamayı
Twinlife Bebeklerim doğduğundan beridir Hipp kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım ve çevrem de hangi arkadaşım varsa Hipp kullanıyor. Aptamilin şeker oranı çok yüksek maalesef
Aylin_07 Her bebekte farklılık oluyor aptamil oğlumda faz ve kabızlık yaptı sonra hemen hipp organik combiotic mamaya geçtim 5 aylık oğlum ne gaz ne kabızlık valla ama her bebek farklı tabii
Melis84 Geçmiş olsun 💐 her mama her bebeğe iyi gelecek diye bir kaide yok, hipp kullanıp sorunları çözülen birçok bebek de var ona bakarsanız. Biz birçok mama denedik en son hipp ile keyifli içmeye başladı. Umarım siz de uygun mamayı bulabilirsiniz 🌸
ikizmom_ Emineec bende ilk 3 ay kızıma hipp verdim sorun olmadı lakin son ay ciddi kusmalari oldu kusmayan kız aşırı kustu aptamil e başladım kusmadi