iremyaman Eliiif1 ben sadece geceleri veriyorum bebeğim sevdi uykusunda da problem olmadı maşallah 🧿😁
Fundatercuman Eliiif1 Normal Bebelac asla alma inan normalde Bebelac gold kullanıyoruz geçen bulamadigim için normal Bebelac aldım mahvetti çocuğu. Geceleri kesintisiz uyuyan çocuğu bu saat oldu hala sallıyorum düşün inanılmaz gaz sancısı ve kusma yaptı çocukta hemen bıraktım. Ama Bebelac gold aşırı iyi 2 aydır onu kullanıyoruz sindirimi çok çok kolay ne gaz ne kabızlık yaptı bizde
Minnakordek Eliiif1 humanayi da düşünebilirsiniz 800 gram akıllı kutular çok uygun yeni üretim olduğu için Bebelac da güzel diyorlar hiç denemedik
Emineec Bebeğim 2 aylık doktorumun tavsiyesi üzerine öneride bulunduğu hıpp organıc combiotıc 1 mama aldım. Bebegıme mamayı verdiğim andan itibaren saatlerce kustu. Mahvolduk. Acillik olduk. Kimseye tavsiye etmiyorum.
Melisamomm Bebelac mama , kızımda aşırı gaz , aşırı kabız , aşırı sancı yaptı o yüzden hiç önermiyorum , almanızı da tavsiye etmem 🙏🏻🌺
ArasAsya17 Eliiif1 Evet bebelac nutrıca kullanıyorum memnunum ama genelde emzırıyorum tabiki sütüm yetersiz gelirse veriyorum mamayı. Bebelac gold u sinirim ve bağırsak sorunu yaşayan bebekler için kullanılabileceğini söyledi eczacı bebeğin bağırsak florasını bozuyor dedi o yüzden normal sarı paketliyi aldım 😊
Sayayla Eliiif1 6.5 aylık kızım 4. Aydan beri mama kullanıyorum ilk aptamille başladım kızım resmen mama içerken gaz sancısından ağlıyordu ama bebelac asla öyle bir şey yapmadı çok memnunum hatta kızım her gün düzenli olarak sabah 6 da kakasını yapar ama tabiki bebekten bebeğe değişiyor olabilir bence mamalar deneme ile anlaşılıyor bebeğinize yarayıp yaramadığı