lceLady Kadriye93 Zeytinyağ sürün biraz pamukla veya bezle hemen geciyor yoksa sıvıyagda işe yarıyor bı cok kez denedim cocuklarıma
Gmznr2909 Kadriye93 her kakadan sonra mutlaka yıka suyla ılık su ile daha küçük dönme vs olmadığı için havalandırma her açısından üstüne Müslin bir örtü ört havalandir ve ben pisik kremi olarak sodukrem kullanıyorum tavsiye ederim
Gmznr2909 Kadriye93 ve bizim doktorumuz Papatya banyosu önermişti popoyu yıkadıktan sonra bir kase de önceden kaynattigin Papatya çayı ile durula sonra kurut ohh misss
Gamzedagyeli Kadriye93 desitin krem var eczanelerde satılıyor bolca sur ve popoyu iyi kurula 1 günde geçiyor canım. Ve ıslak mendil kullanıyorsan kullanma pamukla sulu şekilde sil kurula
Gmznr2909 lceLady her bebek farklı diyorlar ya bizim doktorumuz da kesinlikle yağlı ürün kullanmamami söyledi ne cildine ne de poposu hele poposuna asla dedi
UmmuAbdullah Aslında nemli bırakmamak lazım popoyu, bezini değiştirirken de kendi ıslattığımız selpaklarla filan silip kurutmamız lazım. Sudocrem çok iyi pişiğe. İnce tabaka halinde sürülebilir.
umutunannesiiii Kadriye93 mümkünse ılık suyla temizlemeye çalışın bez değişirken, duş aldırın daha sonra mustela veya bepantol kullanın geçiyor kısa zamanda
Veraaaa Kadriye93 ayyy pişikten resmen 3 ay çektim inattı geçmedi neler kullandım neler en son trosdy diye bi krem verdi sağlık ocağı doktoru ismini yanlış yazmış olabilirim bu arada:) iyi geldi o krem saat başı bi fito bi trosdy sürdüm öylelikle geçti çok kaka yapmalarından birde hassah ciltli olmalarından oluyor umarım çabuk geçer:(