salakmisincemilee ne kadar ugrastimsa uyku saatini erkene cekemedim kizim yine uyanik ve ben cok yoruldum artik
Beraninannesii salakmisincemilee İlk defa böyle birşey yaşıyorum hala uyumadı saatlerdir uğraşıyorum uyusun diye kendini paraliyor . Koydum kenara o bana bakıyor ben ona bakalım ne yapacak
Kubrasolmmaz salakmisincemilee benimki 2 yaşında meme partisi yapıyor şaka gibi ölüyorum uykusuzluktan
salakmisincemilee Civciv222 hahahah ben de guzel guzel 10 da yatirdim yarim saat sonra uyandi kaka yapti hala ayaktayiz hasta bi de hala uyumadi
salakmisincemilee Beraninannesii kac aylik canim bebekler uyku saatini gecince daha bi enerjik oluyolar ama ayni zamanda cok yorgun hissettikleri icin asiri derecede huysuz ve uykuya direniyolar malesef
Beraninannesii salakmisincemilee 5 aylık baktım kendi kendine uyumuş 🥲 Ben o kadar uğraştım yazık günah bana 😅
salakmisincemilee Kubrasolmmaz ben hem uykusuz hem hastayim basim catliyor yarin is var ev dandini 😭😭😭
salakmisincemilee EsraElisa kizim emmiyor ama uyumuyor da uyusa kesintisiz uyuyor cok sukur ama keske uyusa iste aksam olsun istemiyorum resmen
salakmisincemilee Beraninannesii kiyamam cok yorulmus annesi keske boyle guzel seyleri huy edinseler 😄😄
Fadime6937 salakmisincemilee bizdede aynı durum normalde 10 da uyurdu ki yine uyudu 1 saat sonra kalktı emdi ama uyumadı 😒😒😒onun enerjisi tavan benim enerji yerlerde🤦🏻♀️
miracmoms 7 aylık oğlum hala ayakta 💆♀️ 1 haftadır hasta huyu uyku saatleri hepsi tepetaklak oldu tabi haliyle bende 🥲