AlyaDuru_ve_Annesi Saçlarım çok işlem gördü benim tarafımdan 😬 açma boya yandı saçlarım ama şuan lastik gibi değil yandığı zaman lastik gibiydi şuan sadece kuru yıpranmış kırıkları çok var bu saç nasıl kendine gelir öneri istiyorum 💕
Meovvmeovv AlyaDuru_ve_Annesi kesim ve düzenli nemlendirme valla. En iyisi zeytinyağı yada mayonez. İkisinden de memnun kaldım ben. Şimdide procsinin boom butter diye bi saç nemlendiricisini aldım onuda beğendim ama mayonezi ve zeyrinyağını tek geçerim
3anneelif AlyaDuru_ve_Annesi valla benimde berbat üstelik dökülüyor solgarın biotin vitaminini duydum sipariş verdim ama bakalım ilk defa kullanacam inş İşe yarar
Esinozbdk AlyaDuru_ve_Annesi babam kuaför olduğu için maskeden yana haftada bir kere saç maskesi yap marka olarakda yarın ondan öğrenip sorarım yazarım sizee ☺️
AlyaDuru_ve_Annesi Meovvmeovv mayonezi ilk defa duyuyorum 🙊 şuan evde sarımsaklı mayonez var olur mu 😬
Meovvmeovv AlyaDuru_ve_Annesi olur olur 👍 mayonezi hatta saç bakım mayonezi diye de çıkardılar hiç gerrk yok evdeki mayonez de müthiş yapıyo 🤩
minikcivcivlerinannesi Meovvmeovv mayonezi direk saça mi suruyoruz yoksa zeytinyağı ile mi karıştırip yapiyoruz tarif eder misiniz
Meovvmeovv minikcivcivlerinannesi aynen mayonezi direkt saça sürün sonra yarım saat kadar bekleyip yıkayın haftada 1 kez yeterli zeytin yağı içinde zeytinyağını hafif ısıtarak baş aşağı durun saç diplerinizdrn uçlara doğru masaj yaparsk onuda yarım saat bekletin
defnelihayat2812 Dax supergro ve elseve mucizevi yağ ile süpürgeye dönen saçlarım kendine geldi sülfatsız şampuana geçin diğerleri saçın nemini emiyor resmen
Esinozbdk AlyaDuru_ve_Annesi pembe olan boyalı saçlar için sarı olan da sarı renkli saçlar için canım 
Esinozbdk Ay bilmiyorum onu nerde satıldığını kuaför malzemeleri alan bi yerden alıyor diye biliyorum sorarım yarın