CnrAlp Bebeğim haftaya iki aylık olacak beş gündür hafif bi rahatsızlığı vardı.Gün geçtikçe iyileşmesini beklerken bugun öksürüğü basladı.Öksürüğünü nasıl geçirebilirim.Tavsiyemiz var mı
Momofaboy CnrAlp doktora gittiniz mi? Öncelikli olarak sebebi bilinmeli öksürüğün. Geniz akıntısı mı, alerjik mi, üşütmeye bağlı mı, ortam çok kuru ondan mı? Testler tahlillerle sebebi bulunup doktor kontrolünde geçirmeye çalışmanızı öneririm:)
yenibiranne CnrAlp çok mu öksürüyor. Benimki 4 aylikken olmuştu. Çörek otu yağı ile zeytin yağı karıştırıp ısıttım ocakta çok az. Sırtına göğsüne ayak altına sürdüm. Birde odaya soğanı 4 e bölüp koydum. Doktor ciğere inmis dedi mi öksürüğüne.
Drottin CnrAlp maalesef 6 aydan küçük olduğu için tek verebileceği öksürük şurubu ve fitil Onun disinda benim doktorum bol bol emzirmekten Başka çaren yok demişti dediği gibi saatte 1 emzirdim düzeldi şükür benim kızım da 3 aylık
CnrAlp Momofaboy İnşallah ciğerleriyle ilgili bir sıkıntı değildir.Geniz akıntısıda var midesi kalkıyor akıntı baslayınca kusuyor.
Momofaboy CnrAlp inşallah. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin ama. Geniz akıntısı öksürtüyordur inşallah🤲🏻
CnrAlp Beş gün önce doktora götürdüm aslında daha hafıftı hastalıgı nezle dedi gönderdi.Gece gündüz başındaydık ama şuanda ağır grip oldu resmen
EsmaGnc Burun tıkanıklığı için başının ucuna kuru soğanı kesin koyun.Serum fizyolojik ile burun tıkanıklığını her gün açın.Geniz akıntısı hafiflesin.Ve doktora gitmeyi ihmal etmeyin .Bol bol emzirin ilaç vermiyorlar anne sütü alıyor ise genellikle.
CnrAlp EsmaGnc bebeğim hiç emmek istemiyor.İki günd kilo verdi resmen.Bebekler için öksürük şurubu verilmiyor mu acaba
CnrAlp [bilinmeyen] Bugun doktora gıttık ve ilaç yazdı hastalık ciğerine inmiş dedi sanki bes gun önce kendisine gitmemişiz gibi inş ilaclara bugun basladm kısa zamanda sonuc verır