Kocamdaaakocammm Hhaticearikk Ben İstanbuldayım canim olabilir bende devletleri aradım 6 yaş aşağısı yapmıyor ama özel yaptı bölge uyuşmali yeni çıkan Klips aparatla dikişsiz kanamasız
Hhaticearikk Kocamdaaakocammm iyi olmuş sizin içinde ya en azından birini yaptırıp diğerininsonraya kalması olmazdı arkadaşın öyle oldu 3 aylık bebeğine yaptırabilir 3 yaşındakini yapmadılar
Skrn1606 Kocamdaaakocammm bayrampaşa devlet hastanesinde Ayşe rüya çelik adında bir doktor yapıyor diye biliyorum çokta iyiymiş.
Hulya-06-32 3 aylıkken yaptırdık ve tercihimiz klipsli oldu tavsiye ederim ankaradaysanız Ali Osman Köksal optimum karşısı mükemmel ilgi alaka gece arayıp durumu sorma bayıldık yani paranın halkını verdi gerçekten tavsiye ederim sadece sünnetten sonra 2 saat narkoz etkisi ağlama yaptı onuda kuramızı başlık ile çözdük 😂
Nurozba Kocamdaaakocammm merhaba, iki bucuk yasindaki oglunuz nasil iyilesti, benim ki 2 yas 9 aylik zorunlu sunnet olacak, cok dusunceliyim, hic krem sürdürmez yerinde durmaz, hasas da bir çocuk beni bilgilendirir misiniz?
Kocamdaaakocammm Nurozba Walla canim benim oğlum da aynı şekilde krem surdurmuyordu ama elini kolunu tutup mecbur bir şekilde sürüyordum kaynamam eşim yardımcı oluyordu bu konuda bana çok Zaten dikiş falan yok aparat takıyorlar 4 gün kalıyor acı falan olmuyor bir yere değmediği için çok zorlanmadı yani apart çıkınca da bardak kesip koymaya başladık 1 hafta da iylwsti çok şükür
Cinarshr Deryaaaaaaaq1 Hiç korkmayın Allah kolaylığını verir eğer çok zorlanacağını düşünüyorsan 2 gün sana yardımcı olacak seni strese sokmayacak biri yanında kalsın çok bekletmeyin
Cinarshr prensesmomyy 2 yaşında yeğnime yaptırdık yaptırmaz olaydık ne krizler yaşadık çişini tutuyordu ağlıyordu sağa sola çarpıp canını yakıyordu 10 gün kendine gelemedi çocuk bağırışları binayı ayağa kaldırıyordu ve uzun bir süre de çocukta korku kaldı tabi herkes aynı olacak diye bir kural yok biz bu kötü üzücü deneyimi yaşadığımız için dr ve tecrübeli annelerin de tavsiyesiyle erken yaptırdık
Gny18 Cinarshr geçmiş olsun. Benim bebeklerim de 2 aylıklar 1 ay sonra sünnetleri var nasıl bir süreç bekliyor beni? Önere bileceğiniz neler var?
Cinarshr Gny18 sağolun 🧡 Biz local anesteziyle Fatih’te dr özel bir klinikte yaptırdık salavatlar okundu güzel bir ortamda sünnetimizi yaptırdık local anestezi olduğu için sünnet esnasında ayağını çekmesin diye sıkı bir şekilde tutuldu korktu tabi bebek ilk birkaç saat uyuştucu etsi olduğu için uyudu ama sonra 2 gün krizli geçti biraz anne de duygusala bağlıyor bezde kan galan görünce ama korkulacak hiçbirşey yok bezini açarken sadece krem ve cantaron yağı kullandık çok ağlarsa ağrısını için calpol verdik o kadar ağlayınca sürekli emzirdim kendini güvende hissetmesi için kucakladım konuştum şükür atlattık inşallah sizde güzel bir şekilde atlatırsınız
Goncaasil Deryaaaaaaaq1 ben 2 aylıkken yaptırdım lokal ile 1 buçuk saat aç bıraktım sünnet esnasında mama verdim 1 2 saat ara ara ağladı gece birşey olmamış gibi uyudu bence yaptır sıkıntı olmaz
Svgcarim Deryaaaaaaaq1 tam 4 aylıkken yaptırdım çok şükür çok güzel geçti hiç bilmedi hatta dedim keşke daha erken yaptırsaydım