Rissa Anneler merhaba, 6 aylık bebeğime gece uykusuna yatırmadan önce muz verdim fakat tam bir muzu bitirdi bende açıkçası fazla mı verdim bir şey olur mu diye baya bi endişelendim sizce bir şey olur mu?
KubraMelih Rissa hiç bişey olmaz sadece kabızlık yapabilir ben muzla birlikte kayısı kurusunu haşlayıp veriyorum sizede tavsiye ederim
Bebegimm1 Rissa çok vermissiniz ben o zmanlar ceyrek veriyordum biraz buyudugunde yarim. yasindan snra da tam vermeye basladim cnku muz kabiz yapiyordu sizin bebeginizede yapabilir daha kucuk oldugu icin yavas yavas ilerlemek gerekli ek gidaya fazlasi rahatsiz edebilir kabiz yapabilir
Bahar001 Bence olmaz benım oglum en fazla kabız olurdu onda da ya zeytınyagı yada sabaha ac karnına armut rendesi yedırırdım
Rissa Bahar001 Çok teşekkür ederimm ben bilmediğimden biraz panikledim ek gıdaya başlayalı daha 2 buçuk hafta olmuştu çünkü iyi ki buradan da yazıp sormuşum sizlere
KubraMelih Rissa bende yeni başladım sayılır siz istediğiniz kadar verin doyunca yemiyorlar bebekler korkmayın 😌
Rissa BirPatiSever Öyle iştahli yedi ki vermeyince ağladı kıyamadım sonradan da arada kaldım zaten çok muydu diye
Rissa Bebegimm1 Ben bilemedim baktım yedikçe yiyor ilk defa bir şeyi bu kadar isteyerek yiyince dayanamadım verdim hepsini 🤷🏻♀️
3erkeklihayat İçindeki siyah kısmı alın..kabız yapan orasiymis..bebeğim belli bir aya gelene kadsr öyle verdim ben..çok şükür kabız falan olmadı.. Bunu da burda öğrenmiştim😃