Deletedmom_45 Benisahtesevme2 ayy gercekten mii cok sevindim ne demek kuzum efsane bise o ya ben yerleri silme suyuna da tek onu sıkıyorum laminentler bile hemen toz almiyo pislenmiyor 😍😍😍
Deletedmom_45 Benisahtesevme2 temizlik manyağı oldum iyice iyi degilim 😂😂😂 bugun oturdum is güç yapmadim kendimi odullendirdim ama simdi pismanlik duygusu icindeyim 🤦🏻♀️😅
Benisahtesevme2 Deletedmom_45 yaaa kıyamam bende bugun yoruldum kı koltuk sıldım pencere sildim perdesini de attım yıkanıyor süpür et derken
Deletedmom_45 Benisahtesevme2 ohh ne guzel zaten cicek gibiydi evin misler gibi kokmustur balım bugun miskinligim yeter yarin son gaz devam edeceğim 😂😍❤️❤️
nolmuskine Benisahtesevme2 ne ile çıkardın benim de keten kumaş koltuklarım su damlasa iz oluyor su ile siliyorum su izi leke kalıyor napcağımı şaşırdım
Seyda2309 Benisahtesevme2 benimde keten antrasit bin pismanim . Anında su izi birakiyor siliyorum bu sefer sildigim yer iz bırakıyor ne iğrenç bir kumaş türü ya
Benisahtesevme2 nolmuskine bın pısmanım bu sebeple koltuğumun modelıne aşığım ama kumaş türü kötü çocuk olana kadar sorun yoktu tabi anlamamışım beş yıldır tertemızdı sımdı sankı bırı işemiş gibi Koltuk yıkama ancak çıkarır bunları bence
nolmuskine Benisahtesevme2 koltuk yıkamacıya sordum ikisi 300 dedi yıkayıp örtü sercem ama örtü de hiç sevmiyorum koltukta 😞
Benisahtesevme2 nolmuskine bende sevmıyorum valla koltuk görünmüyor resmen bıde onunla uğraş kayıyor seklı şemali
Benisahtesevme2 nolmuskine sende çok yenısın görüntü çok şık spor duruyor ama ıste leke çıkmıyor benim halımda aynı bambu sözde pahalı kalıtelı ama leşşşş uzerı hep sarı çay lekesi yıkatma Bıle çıkaramıyor