bsrtpl Ara ara yazıyordum ve bugün influenza olduğu söylendi. Çocuğu influenza olanlar nasıl atlattınız önerileriniz bekliyorum. Rabbim tüm hastalara şifa versin. 3 yıldır ilk defa bu zorluğu bu derece yaşıyorum çok üzülüyorum çok..
Gozdedgn bsrtpl 2.5 yasinda kizim 3 gun sonunda serum aldik baska türlü kendine gelemiyordu bol meyve ve sivi tukettik sonrasinda cok zorlu bi süreç
Rika bsrtpl bol bol emzirin ya da mama verin baska gidaya gerek yok. Sivi almasi onemli beslenemiyorsa serum takiyorlar. Antibiyotik bir de oksuruk suruplari var dogal onlardan veriyor doktorlar. Gecmis olsun gececek 10 gune. Ates dusurucu vs verin her yeri agriyordur
bsrtpl gulceninannesiii bir nevi grip ama kreş hastalığı. Çocuklar arasında ciddi bir influenza salgını var maalesef
AminEymen Kızım 2 yaşındayken olmustu ilk 3 gün kötüydü ama onun ilacı ayrı oluyomus doktor vermişt sonra cabuk toparladı.Simdide rsv diye bi illet var onunla uğrasıyoruz 4 aylık bebeğimle.bronsit oldu.Rabbim tüm hastalara şifa versin insallah.hele bi de konu cocuk olunca insan dayanamıyor…
bsrtpl AminEymen aslında 13 Ekim’de ara ara ateşleniyorduk üst solunum yolu enfeksiyonu dediler. Sonra bir anda keskin öksürük oluştu. Sınrasında influenza dediler anlayamadım 13 ünden beri böyle
melegim26 Gozdedgn merhaba kizim 2.5 yasinda yorumunuzu gördüm postta oyuzden size danışmak istedim benim kızıma influenza deidler test pozitif çıktı çok halsiz öksürük boğaz ağrısı gözlerde capaklanma irin var kafasını kaldıramıyor hiç bsey yediremiyorum ilaçları nasil vercem bilmiyorum bugun doktor serum verdi yedirceksin bi şekilde dedi ama yemiyor
AminEymen Tess07 ateş vardı ishal cok olmadı.ama sürekli ateşi cıkıyodu ve cok kötü öksürüyodu sanki ciğeri yerinden cıkacak dedim.hastaneye yatırdılarmı kaç aylık
Secilinaburki Valla benim kızım 6yasinda okuldan getirdiği bı hastalık geçen sene çok çektik hala da çekmeye devam ediyoruz. Kullandığımız ilaç kalmamıştı çok zor bı hastalık . Bide benim 5aylik oğluma da bulasmisti.5kere yatış yaptık . Hala da öksürük tıkanmaları var ikisininde. Biraz zor geçen bı hastalık ilaçları buharlari düzenli kullanmak gerekiyor.
Tess07 AminEymen 16 aylik oksurukten nefes.alamiodu her saniye oksuruodu 1 hafta sürdü bugun 1 tık daha iyi ates desen 2 saate bi cikti çok kötüydü bu hafta
AminEymen Korkmayın geçecek insallah hayırlısıyla cok da küüxk değil atlatır.hatta kızım yanlıs olmasın 1,5 yasında falandı galiba güzel atlattı.öksürk hemen geçmiyo.bunsene genel olarak herkeste keskin bi öksürk var cidden
Gozdedgn melegim26 merhaba cok gecmis olsun acikcasi benim kizimda cok icmiyordu zorla yatirip tutup iciriyordum mecbur
melegim26 Gozdedgn çok teşekkür ederim yavaş yavaş düzene giriyor gibi ama bakalim bir günü de bir gününü tutmuyor bu hastalığın. Size de geçmiş olsun