Alyaprenses10 Kızlar 7.5 aylık bebeğim ama arada sırada sürekli kendini sıkıyor ellerini yumruk yapıyor bacaklarını yukarını kaldırıyor iki büklüm oluyor bu gece daha cok yapmaya basladı cok endişelendim başına gelen varmı??
Berenpinar Alyaprenses10 1. anne sütü veriyorsan muhtemelen sen 7 aylık nede olsa gazını kendi çıkarabiliyor rehavetine kapılıp beslenmene dikkat etmiyorsun. Mama veriyorsan artı ek gıda gaz yapıcı besinlerden uzak tut. Çünkü senin tarif ettiğin durum 100 de 100 gaz problemi.
Mmc_sirin Alyaprenses10 bizimde ayni sizin gbi cocugun sancisi var uyuyamiyor bile biraz once bi post actim bunla ilgili aktarda bebekler icin bitkisel bi toz varmis Hamim tozu diye onu aldim yavrum rahatladi ve uyumasnada yardimci oldu
Alyaprenses10 Berenpinar gecede 2 kez mama verıyorum gerisi ek gıda sütüm 1 aylıkken kactı ve geri gelmedi malesef
Lavinyamm Mmc_sirin bebeğiniz kaç aylık acaba benim bebeğim de ayni kasiliyor bir zararı olur mu acaba 1aylik henüz
Mmc_sirin Lavinyamm emzik emiyor mu bi cimdik suyla acip emzigine batirip verin mama iciyorsa mamaya koyun cok az ama
Alyaprenses10 Ecem__ eeg çektirdik canım hıc bir sorun yok cok sukur donem donem bebekler bu tür hareketlerde bulunabiliyormuş içiniz rahat olsun ve bizim geçti artık yapmıyor
Ecem__ Alyaprenses10 cok sukur canim.bizimde bisey soylendiginde yada oyuncaklarla oynarken yapiyor arada sirada 9 aylik suan.