Huzur_kokulumevlat Ecemilay 5 aylık bebik beni parmağında oynatıyor daha uyumadı yüzüme bakmış gülüyor ama ben pert🤦♀️🤣
Deletedmom_33 Ecemilay 1 haftadır boğaz enfeksiyonu, Covid ve Bexero aşı üst üste geldi. Yeminle ne yaşıyorum 1 haftadır diye soruyorum kendime göz altlarim siyahlasti. Hergun bel ve baş ağrısı yaşıyorum. Hastalığı geçecek bu sefer 10.ay atağı başlayacak 😩
Dedimolabilir Ecemilay su sira 2 yaş sendromu yaşıyoruz. Dedigi olmadigi zaman kendini yere atıyor ve kafasini vuruyor, bende hic ellemiyorum illaki inadi kirilcak. Birde hep hareketli kolunu bile kirdi. Birde dillendi ki derdini anlatamayinca da ofluyor hanim 😁😁
Ecemilay Dedimolabilir oooo işiniz zor Allah kolaylık versin valla ben de hemen büyüsün istiyorum sonra hemen büyürse derdi de hemen büyür diye ağırdan alalım diyorum
Seda_Una Ecemilay Nasıl düzene girecek acaba çok merak ediyorum ben artık bi yatıp sabah uyanmaları o kadar özledim ki. Sizin ki kaç aylık ve nasıl uyutuyorsunuz?
Ecemilay Seda_Una 1.5 aylık kızımın insafına kaldık valla canı isterse uyuyor yoksa sabahlar olmasın uyuyamıyorum valla
Birdunyabircennetannesi Ecemilay 17 aydır uyumuyor uyku düşmanı bebem. Bu aralar asla kendi kendine oynamıyor hiç dinlendirmiyor kalk diyor sürekli beraber oynayalım diyor yoksa mızmız ağlak oluyor. Sürekli sıkılıyor sürekli oyun uretmeye çalışıyorum falan 😅 Çok sinirli ve inatçı ben böyle inat ve sinir görmedim 🤷
Ecemilay Birdunyabircennetannesi ayyy Allah kolaylık versin ben çalışıyorum öyle olursa naparım hiç bilmiyorum