Aysenazaylin Bebegim hep kucakta dısa dönük pozisyonda durmak istiyor 4aylık oldu artık taşımak kolumu yoruyor iyi bir kanguru almak istiyorum temiz ikinci el olabilir satan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi?
Srpzngn Aysenazaylin casual floppy kangru var evde taktik 2 kez kizim delirdi hicbiyerde durmuyor zaten😄130 a aldim 70 e satiyorum,garanti ve kutusuyla birlikte
Sumeyyee Mamadus var brnde aldım ama evde bi kaç kere taktım bebeğim çok huysuz içinde durmadı o yüzden dışarı hiç çıkarmafım bile. 150 tl ye satıyorum
Leylifer02 Özellikle dışa dönük kullanacaksanız ergonomik seçmelisiniz. Ben de cybex 2.0 var eğer isterseniz. İyi alışverişler
Asasas Merhaba bendede mamadus var diger markalar disa donuk kullaniliyo ama kilo siniri var diye biliyorum 12 13 kg mamadus 25 kg tasima kapasiteli diye biliyorum dısa donuk alırken kiloyu hesaplayın derim cunku uzun omurlu olmaz kangurunuz ben o yuzden bu markayi tercih etmistim 125 tl ye birakiyorum bende dusunurseniz tercih sizin
snyck Asasas Bende de mamadus var 225 lira civarına aldım ama kullanma kılavuzunda dışa dönük kullanilir demiyor 😐 kullanabilir miyim ki acaba denediniz mi
Mermaid16 Aysenazaylin merhabalar ergonomik kanguru bile alsanız uzun süre dışa dönük kullanmazsnız doktorlar max 10dk dışa dönük kullanılmasını öneriyor bilginize :)
Srpzngn Casual floppy kangru faturasi paketi herseyiyle yeni duruyor.130 a almistim 70 e veriririm,sifir ama acildi sonucta