Ogretmen_anneeee Arkadaşlar bebegim 1 yaşına girecek geldiğimiz şehirde hava cok pis sürekli hastalanıyor . Bundan alıp 1 yaşını geçince kullanmayı düşünüyorum burada düzgün iyi bi doktor da zor …. Öneriniz var mı
irva Ogretmen_anneeee Propolisleri 4 yaş öncesi fazla önermiyorlar.Yani alerji daha çok olabiliyor diye.3 yaşı bekleseniz daha iyi önce bileğin iç kısmına bir damla damlatıp 24 saat beklersiniz kabarma kızarma vs var mı diye eğer yoksa günde 2 damla olarak kullanabilirsiniz.Ama 1 yaş itibari ile biraz sıkıntılı.Bala alerjisi yoksa bile propolise çıkabiliyor.Onun yerine şuan udi hindi yağı kullanabilirsiniz bağışıklığı için.
Milamoms Ogretmen_anneeee merhaaba bebeğiniz kız mı erkek mi ? Kız çocukları için kullanılması erken ergenliğe sebep oluyor iyi arastirin derim Instagramda urunyorumlayananne var bu konu hakkında postları ve yazıları var bir göz atın
irva Ogretmen_anneeee Rica ederim.Bende 1 yaşına girince doktorumuza sormuştum bu bilgiyi o vermişti.😊
irva Hllsyma Çay kaşığı olarak kullanıyorum canım şuan 2 yaşında 1 yaşındaykende aynı şekilde.Sabah akşam 1 çay kaşığı.1 hafta verip 3 gün ara veriyordum.Ama hastayken ara vermeden iyileşene kadar.
Ogretmen_anneeee Milamoms erkek bebegim ancak almaktan vazgeçtim yorumları okuyunca doktora danışacağım 🥰