Aslancikli 18 aylik bebem bronsit oldu. Epey tikali. Sorun su Perebron kullanan var mi prospektuste 6 yas alti kullanamaz yaziyor. Cortair inhalera koydugum an köpürüyor bu normal mi Bu iki havayi ayni anda kullanabilirsin dediler oyle yapan var mi
Yusaydef Aslancikli canım bizde şuan cortair kullanıyoruz ama köpürmüyor. Cortair ventolin ve asist serumla sulandırıp veriyorum
AlyAysima Aslancikli nebulizator var bende cortair ve ventolin ikisini bir koyup öyle veriyorm. Diğer ilaç için bilgim yok
Mufettis_Gadget Aslancikli ben 2 farklı zamanda verdim hep köpürdü normal bence 2,5 yaşında kızım, karıştırma diye uyarmıslardı beni ayrı ayrı verdim hep 15 dk arayla
Busra2089 Aslancikli 5 aylık oğlum da Bronşit 😔 Ventolin ve contair karıştırıncz evet köpürüyo. Günde 2 kez karıştırıp 5 krzde tek ventolin veriyorum toplam 7 kez yani. Doktorum bu şekilde kullanmamızı istedi. Tabi antibiyotik ve öksürük şurubuda var 😢
Aslancikli Yusaydef karistiriyo musun havalari ? Eczacima gosterdm normal dedi ama icime sinmedi kopurmesi
Yusaydef Aslancikli yok cortair ve ventolin ayrı ayrı veriyorum. Asist serumla karıştırıp veriyorum balgam söktürücü imiş. Eğer saatlerimiz çakışırsa 15 dk arayla vermemi söyledi doktorumuz
Aslancikli Suraya belki sonradan bakan olur diye not dusuyorum Cortair ve ventolin karistirarak kullaniliyor ve evet kopuruyor relax ol anne