Denizcancat-2020 Tatlican mont olabilir teşekkürler 🌹ama malesef altin alacak durumumuz yok ben çalışmadığım için.keske altin alabilsrm o zaman bu kadar dusunmezdim😞
Denizcancat-2020 OptimusPrime guzel fikirler teşekkür ederim 🌹ama alrin alacak dur ujmuz yok şuan malesef keske alabilsem 😞
OptimusPrime Denizcancat-2020 Oyuncakları yaptırabilirsiniz. Cok hoş olur. Bir de gümüş erkek isimli künye olabiljr. :)
Denizcancat-2020 AgentMom cok ince dusunmussun anneyide mutlu etmek gerekir tabi 😊düşünücem teşekkür ederim🌹
AgentMom Denizcancat-2020 beni düşünseler daha çok hoşuma gider. Hazır Şuan çoğu altın firmalarının sayfalarında çok güzel indirimler varken bence düşünülebilir
Busra986532 Denizcancat-2020 kangurusunu bence daha almamışlardır onu alabilirsin. E bebekte oturtmalı olanlar çok rahat konforlu. Bebeklerin bacakları komple 2 ye ayrılıp rahatsız etmiyor bir internet sitesinden bak derim tek model zaten
Denizcancat-2020 Busra986532 sanirim kanguru alicam cok güzel fikir tesekkurler. Yanina da kiyafet falan alayim diyorum
ByzIpk27 Denizcancat-2020 altın alacak durumunuz yoksa işine yarayacak bişeyler olabilir misal oyun halısı almadılarsa eğer veya mama sandalyesi ana kucağı yürüteç bunlarda lazım olan şeyler uygun fiyatlı olanları da var bu ürünlerin
Zlm Denizcancat-2020 ileriye dönük şeyler alın bı sepet yapıp ek gıda için birşeyler alabilirsiniz tabak meyve emziği suluk falan gibi https://www.amazon.com.tr/NUK-egzersiz-barda%C4%9F%C4%B1-aksiyon-%C3%A7ocuklar/dp/B099RX46JL/ref=mp_s_a_1_5?crid=UULTJFOOVKIF&keywords=nuk+magic+cup&qid=1669099655&qu=eyJxc2MiOiIzLjk1IiwicXNhIjoiMy4wNiIsInFzcCI6IjIuMTEifQ%3D%3D&sprefix=nul+magic+cup%2Caps%2C167&sr=8-5 Şu benim çok hoşuma gidiyo suluk seti bundan alabilirsiniz bir iki renkli kaşık birkaç tabak meyve emziği önlük
Denizcancat-2020 Zlm meyve emzigi disindakileri yazmışlar ama alacaklarimin icine meyve emzigi ekleyeceğim. teşekkür ederim 💐