ikranurcal Kizlar bebegim 5 aylik uyumuyoruz hic nasil baş ediyorsunuz gün icinde ya eşimde uzman bir gece evde bir gece yok olmadigi gun bayilacak gibi oluyorum ya ve surekli atakları yenileniyor biri btmeden digeri başliyor 😵 tükenmiş durumdaym
ilknur0403 ikranurcal cok zor oluyor ama bir sekilde eglenmeye bakıyorum yoksa ben mutsuz bebeğim mutsuz insan daha da kötü oluyor sabah 4.30/05.00 den beri ayaktaym tabi pasam 1 saat oldu uyuyalı… Ama sakin kal ve uyku penceresine uyku sinyallerine dikkat et uyku duzeni oluştur. Biraz onlardan kaynaklı da uyku geçişleri çok zor oluyor. Ben kendi duzenimi kendim bozdum simdi tekrar oturtmaya çalışıyorum
Deletedmom_45 ikranurcal uykusuzluk cok zor bunu dibine kadar yaşadım ve 15 aylık hala gece uyumadigi oluyor ne yalan soyleyim dun gece annemde kaldim mesela 10 dk da bir abartmiyorum uyandi hem yerini yadirgadi hemde disleri cikmaya başladı sıra sıra bu durum bizi cok zorluyor ama ben alistim uykuyu cok severdim simdi oglumu uyuttum ben ayaktayim hic uykum mesela uyumamama ragmen zamanla uykusuzluguda alisacaksin ❤️🥰
salakmisincemilee ikranurcal gece 3te uyudu 6da ise gittim 2 de geldim ve geldigimden beri bebegimi mutlu etmeye calisiyorum ikimizde hastayiz tum kemiklerim kiriliyor sanki oyle bi halsizlik bas agrisi esim 12 saat calisiyor ve hala gelmedi kizim yine ayakta ve uyumasi en iyi 1 2 yi bulacak ben yarin yine ise gidecegim bi sicak corbaya muhtacim su an o kadar zor ki