Zeynebinannesi Merhaba 🌞 Sağlık Ocagının verdiği d vit damlayı kullanıyorum. Ama içinde ki parapenden dolayı degıstırmek istıyorum. Güzel anneler fikir verebilir misiniz 🙏🏻
Sedius Zeynebinannesi benim doktorum coledan d 150.000 oral damla verdi sağlık ocağı da sorun yok dedi kızıma 9 damla vermektense bunu 1 damla olarak kullanıyorum ve gayet memnunuz
Zeynebinannesi Wellcare için prospektüsü nde 4 ysş ğstü diyor, benm bebegim 2 aylık .. skntı olur mu 🤷♀️🤷♀️
refiye Zeynebinannesi oglumda 2 aylik. Doktorumuz onermisti. Sizin dediginiz yuksek doz icin gecerli olabilir. Alirken 2aylik oldugunu belirtin
seydaac Ddmyvz sağlık ocağının verdiği d vitamini den hiç memnun kalmadım. Değiştirdikten sonra kızımın ağlamaları azaldı.
Melihaa [bilinmeyen] almak istediğimde exzacı vermemişti çok küçük bebeğiniz kullanmayın diye bir aylık benimde bebeğim o yüzden sordum
Zeynebinannesi Melihaa wellcare 400 değil mi. Bana da bu soylendı. Ama yas aralıgı karaesız kaldım :(
Hatice444 Banada bi-bac d3 vermişti 1*6 damla 💧 veriyordum ama minicik şişe 45₺ ve bir ay Bile götürmediği için tekrar sağlık ocağının verdiğine geçtim 🙄
Yaseminnnnnnnnnnnnn Deletedmom006 memnun musun? Benim bebeğimin kaka yapma problemi var.. acaba bu vitamin etkiliyor olabilir mi diye dişünüyorum..
Gulsum123 Kızım çok terliyor üzeri acıkken bile sağlık ocagının verdiği d vitamini kullanıyorum ama internettede d vitamini eksikliğinden yazıyor bilgisi olan var mı acaba ve düzenli uykusu yok