Fourleafclover21 Oğlumun kafa ateşi 38 le 37 bucuk arası değişiyor (kulak arkası) bunu temassızla ölçüyorum. Kolunun altından ölçüyorum 37 çıkıyor. Burnu akıyordu boğazında hafif yara var dedi doktor. Bugün ise balgam oluştu. İlaç kullanmıyoruz. Sadece 38 olunca ateş düşürücü veriyorum 3 saat kadar önce verdim şuan 38 ateşi yükselir diye korkuyorum. Kusura bakmayın ilk çocuk ☺️
Songlkrdmn5 Fourleafclover21 4,5 saat ara ile 4 kez verebilirsin demişti doktorumuz bizdede ateşlenme var sürekli bu araler
Tulker_erm_34 Fourleafclover21 Kol altı alın diz kompleks yapsanız biz öyle yapmıştık ateş çıkınca doktor demişti
Duyguduru Fourleafclover21 evet canım malesef hasta boğazı kötü olmuş haff şiş dedi. amoklavin antibiyotik verdi😤 ve ateşi var 38.9 du en yüksek şimdi düşürdük şükür iki kes duş aldırdım geceden beri. Size de gecmiş olsun siz de durum nedir
Fourleafclover21 Duyguduru geçmiş olsun canım bizimde aynı gece ateş daha fazla oluyor gündüz huzursuz balgamını atamıyor bize ilaç vermedi doktor bakalım geçecek diye bekliyorum
avokadosever Duyguduru ayy bunları duydukça tedirgin oluyorum öğlenden sonra hemen götürcem sizede çok geçmiş olsun