Usnac1995 Kızlar öncelikle 2. Ay aşısını soracağım. Perşembe günü yaptıracağız, ateş yapıyormuş sanırım, ilaç vermemiz gerekiyor mu. Bir de özel aşılar nelerdir ne zaman yaptırılıyor, ücretleri ortalama ne kadar oluyor. Teşekkür ederim şimdiden
Yeniesyenianne Usnac1995 bizde ateş olmadı o yüzden ilaç vermeyin olursa verirsiniz. Rota aşısı 2,4,6 veya 3,5 aylar şeklinde yapılıyor. Ben 3 ve 5. aylarda yaptırıyorum. Aşı fiyatı 777 tl gibi bir şeydi. Bir de özel menenjit aşısı var. Bizim doktorumuz 6. aydan sonra önerdi. Onunda 1000 tl üstü bir fiyatı var herhalde ama tam bilmiyorum. YouTube da Osman Gönülal diye bir çocuk doktoru 9.aydan sonra öneriyor menenjiti. Siz de doktorunuza danışıp yaptırabilirsiniz.
PurpleTail Usnac1995 aşı öncesi ilaç vermeyi doktorlar doğru bulmuyor bağışıklık sistemini baskılıyor diye o yüzden 38 derece ateş olmadıkça vermeyin lütfen. Bunun dışında özel aşıların tarihleri farklı doktorunuz size uygun bir takvim çıkarabilir ücretleri de en son menenjit aşısına 780 tl vermiştik 1 ay önce.
BebekC Oğlum 6 aylık. Şimdiye kadar hiçbir aşı ateş yapmadı. Ateşi olursa verirsiniz ilaç olmadan vermeyin.