Mnlllll Kızlar merhaba tsh değerlerim çok düşük zehirli guatır var denildi 3,5 aylık bebeğim var emziriyorum propycil 50mg verdi sütten geçer mi bi zararı olur mu kullan varsa bilgi verebilir mi
Matildanil Mnlllll ilacın içeriğini bilmiyorum ama annem 20 yolu aşkın o ilacı içiyor masum bir ilaç değil mutlaka doktorunuza sorun burayla hareket etmeyin. Çok geçmiş olsun
KaganinAnnesi26 Mnlllll bende ameliyat oldum zehirli guatrdan hamilelikte ve emzirirken de ilacı kullandım bebeğe zararı olmaz ama icmezsen sana zararı çok olur sakın aksatma
bebitonunannesi_ Mnlllll doktorun verdiği kullanilmazsa zarardir Bende guatr hastasıyım kullanmak zorundayım ilacımı asıl kullanmazsam bana da bebeğe de zarar
sareela Bende hamileliğimde aynı ilaçtan kullanmıştım endokrin doktorum bebeğe zarar vermez demişti en güvenilir olanı oymuş düzenli için mutlaka sakın aksatmayın geçmiş olsun
Matildanil Mnlllll annemin hem iç hem zehirliydi bir ilaç daha içiyor şişkinlik vs yapıyor ama herkeste Farklı etki bırakır ama
KaganinAnnesi26 Mnlllll o yüzden asla aksatma dedim ya bende çok kötüydüm ameliyat olmadan önce baya zor bir hastalık Allah yardımcın olsun