Raee Ebrubhr benim açtığım posta bakabilirsiniz. Çok memnun kaldığım bir ürün. Bebeğin hareketiyle sallanıyor uyurken bile nefes alışverişiyle çok hafif yaylanıyordu
Ftmnrzdmrr Ebrubhr benim var elimde 4 ay kullandım bebeğim çok haraketli olduğu için sonradan kaldırdım
Raee Ebrubhr Raee şu şekilde paylaşsam görür müsünüz acaba. Benim profilime girince görebilirsiniz fotoğrafları. 500 lira fiyatı
Ftmnrzdmrr Ebrubhr teşekkür ederim sagolun 😊 antalyada oturuyorum ürünü köydeki eve bodruma koymuştum anneme sorayım ne zaman gidebilirsin diye yarın size geri dönüş yapayım uygulama üzerinden satarım
Raee Ebrubhr kullanıyorum evet. Dolap var letgo var nereden isterseniz. Hangimizden satın alacaksınız onu anlayamadım 😄
Ebrubhr Bende hanginizden kolay olursa alicam.acil lazimda bana uygulama adınızı yazar mısınız bakayım.ordan
Raee Ebrubhr Bunu #letgo üzerinden satıyorum: Babybjörn muadili ana kucağı www.letgo.com/item/babybjrn-muadili-ana-kuca-iid-1630820027 Burdan bakabilirsiniz. Linki kopyalayıp arama çubuğuna yapıştırarak bulabilirsiniz. Kullanıcı adım Raehiggins