Buketdogruer Bebeğim 18 aylık dudak bağı var kestirmek istiyorum anlamıyorken var mı bebeğinde bu durumu yaşayıp kestiren hangi doktora randevu almam lazım sonrasındaki süreç nasıl sancılı mı geçiyor
Mrysmg Buketdogruer benim bebeğim 5 aylik onda da var anesteziden randevu aldık bilgiler alıp anestezi onayı verdiler. Doktor sizi aricaz anestezi yaptirip getirceksiniz kesicez dedi ama aramadilar 2 ay olacak. Bizde özel sağlık kabininde yaptırmayı düşünüyoruz ama orada genel anestezi vermiyorlar uyusturuyorlar. Hastanede genel anestezi veriyorlar hareketli oldugu icin. Ama sizin bebeginiz daha büyük durması zor olmaz diye düşünüp lokal yaparlar belki
Eyil Buketdogruer benim bebişde var diş hekimi bakıyor bu bölüme cerrahide gittim o bizi yönlerdirdi cerrahi dil bağını kesiyormuş dudak bağını dil hekimi benim bebiş 1 yaşında 4-5 yaşında kesebiliriz anca dediler şuan çok küçük dediler o zaman gelin dediler 🌸
Aysegullllho Bizim bebekte var sandık ve çocuk cerahhine randevu aldık gittik ama yokmuş bize öyle gelmiş biz bu bölüme gittik,gecmis olsun
Buketdogruer Aysegullllho cocuk doktorumuz var dedi size kalmış dedi dişlerinin ortasından başlıyor belli yani bizimkisi
Buketdogruer Mrysmg özel sağlık sigortamız var karşılar mı sormam lazım ama ben sonraki süreci merak ediyorum acaba çok acı sancı oluyor mu yemek yemesi nasıl oluyor vs gitmeden önce buraya sormak istedim size de şimdiden çok geçmiş olsun..
Ays1 Dudak bağı nedir ?bizde dil bağı vardı kbb ye götürdük kesilecek ağrısız kanamasiz olur dedi 5dk iş dedi
Mrysmg Buketdogruer aylık bebeklerde hemen iyileşiyor diye biliyorum ama daha büyükte nasıl olur bilmiyorum. Özel hastanede pahalı olur bence ya devlette yaptırın ya da sağlık kabininde. Kendi yeri olan hemşireler varya iğne pansuman aşı felan yapıyor öyle yerler daha uygun olur işi bilir kişi onlarda zaten. Devlette sigorta karşılıyor sanırım çünkü bize herhangi bir ücretten bahsedilmedi. Bizde aramalarını bekliyoruz ama arayan eden yok