Raselbebek Merhaba canim anneler kızım 1 ay 19 günlük mama artı anne sütü ile besleniyor mama ağırlıklı tabi doktorum su vermem gerektiğini söyledi fakat kızım su ağzına girdiği an öğürmeye başlıyor içmiyor onu nasıl suya alistirabilirim
Rumeysaden Raselbebek benim üç aylık vermeye başladım normal çay kaşığıyla veriyorum çok rahatliyor içince
Mrv_cnl Raselbebek bir süre vermeyin mamadan sonra bir tık daha eleştirirseniz faydalı olur su yerine yanii. Bir süre sonra tekrar mamadan sonra çay kaşığıyla su vermeyi denersiniz
Raselbebek Gmznr2909 plastik kaşık porselen kaşık kaşık biberon normal biberon çay kaşığı her şeyi denedim hatta hiç bir şey temas ettirmeden biberondan sıktım ağzına yine ayni
Gmznr2909 Raselbebek biberonla dene diyecektim ama yapmışsın sen kaşıkla ver gene gider bir kaç damla 3 kasik veriyorsan 4 kasik ver zaten daha 1 aylık her mamadan sonra 4 kasik versen bile yeterli ve çok küçük insanın aklına hiç bir çözüm de gelmiyor ki
Rumeysaden Raselbebek zamanla alışır bence canım ama çok zorlama sonra hiç sevmez günde bir iki kaşık ver arada
Raselbebek Gmznr2909 bizim ki biraz tuhaf biberonu bile zorla kabul ediyor mamayida öyle illa meme olucak
Raselbebek Gmznr2909 onu bende düşündüm ve başka biberonlar aldım hepsine aynı sanırım başlıklar plastik gibi ya ondan küçücük birsey olmasına rağmen tuhaf huyları var ve çok sinirli bir bebek 😀