pkygt uykusunda dokundugumda buz gıbıydı atesını ölçtüm 35.3 cıktı kat kat orttum battanılerle ısıtmaya calısıyorum doktoru yarın getırın ama dahada duserse hemen gelın dedı basına gelen varmı daha once
Hulyaa60 pkygt canım bence normal düşmediği takdirde yani benim bebegiminde ara ara ölçüyorum 35-36 değişiyor ayaklarını da sıcak tutun bence normal düşmediği takdirde
Handan57 pkygt benimkide 35.7 cikti kafasi sıcak geldi die ölçtük normal degilmi yani sizinki de normal
Cnszeze pkygt aslında uyurken biraz düşebilir ısı ama götürün tabi muhakkak doktora. Bir de alnından ölçtüysen koltuk altını falan dene. Alın daha düşük çıkar.
pkygt ilk ölçtüğümde 35.5 ti sonra 35.3 oldu ustune battanıye orttum buz gıbıydı sımdı 36 olmus bızım dohdugundan berı vucut ısımız 36.3 37 arasında gıdıp gelırdı hıc bu sekılde gormemıstım bırde bugun aksam uzerı öksürmeye basladı uyurken sureklı gozu kapalı agladı ondan farklı geldı
rkykrt pkygt bizim bebeğimiz için sorduğumda doktorumuz en iyi ısıtma yöntemi kendi vücudunuzla sarmak dedi, koynunuza alıp öyle sarmalayın hemen ısınabilsin.