1__anne Sünnet sonrası büyük bezi kaç gün takacağız dikişler düşüne kadar mı yoksa bir kaç gün büyük taksak yeterli mi
211220 1__anne biz bezin içine karton bardak koyuyorduk normal bez kullanıyorduk 1 haftada iyileşti 1 gün sonra bebek eski haline hareketliliğine dönüyor
Kocamdaaakocammm 1__anne Benim bebeğim 10 aylık canim geçen hafta yaptırdım sünnet 3 4 gün büyük bez taktım sonra takmadım dikiş falan yoktu ama bizde klips diye çıkan aparatla yaptırdık biz 2 oğlumda o şekilde oldu
Muhammedeminannesi Poyrazin_annesii @211220 Kaç aylıkken yaptırdınız acaba bende 3-4 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum küçükken bezliyken daha iyi oluyor diyolar hem iyilisme açısndanda🙂
1__anne 211220 bizim bugün 4 gün oldu ben hiç bardak koymadım o yüzden büyük takıyorum ama bez çok büyük geliyor
1__anne Muhammedeminannesi benim oğlum 3 ay 2 günlüktü geçen perşembe yaptırdık ne kadar erken o kadar iyi
Poyrazin_annesii 1__anne cok buyuk oluyorsa 3 numaraya devam edın sonra çişi fln taşmasın. Bızım ılk çiş yaptıgında azcık agladı. Onun dışında gunluk hayata devam ettık. Hatta gazını cıkarırken omzuma yaslıyordum pipisi fln acımıyordu hc aglamadı
1__anne Poyrazin_annesii ayy ben hiç öyle kucağıma alamıyorum korkuyorum ama bugün banyo yaptırdım o kadar su değdi hiç bilmiyor sanki en iyisi normal bezine devam edeyim