Eloo005 Perde vs halı değiştirmeliyim mi sizce beyaz olsa daha mı hoş olur yoksa böyle de renk uyumu iyimi
Elika00 Eloo005 beyaz mı olmalı bilemedim ama çok karışık duruyor canım. Daha sade tercih edersen daha güzel durur. Tek renk gibi ya da hafif desenli şeyler
fanatikfenerli Eloo005 mutfakta beyaz halı ile baş edemezsiniz sürekli kirlenir daha başka renk olabilir perdeniz biraz karışık geldi bana daha sade olabilir
mysa2 Eloo005 açıkcası tek gözüme çarpan perde oldu onun harici mutfak gayet güzel perdeyide sade birşey secebilirsinn canım . Halı desenli perde desenli karışmış givi geldi o kadar 😊
YYenianneeee Eloo005 perde ve halı karmaşık onları düz sade yapabilirsin bide masanın üzerindeki runner yerine iki tane karşılıklı hasır runner bence güzel durur
YYenianneeee Eloo005 eğer ev sizinse koçtaşta uygun fiyata çok güzel dolap kurpları var modern siyah kulplarla mutfağınız havası çok çok değişir.
Egesmom05 Eloo005 bence perdeniz ve halınız daha soğuk tonlu soft renkler olmalı ki mutfağınızdaki gri siyah uyumuna katılsınlar kahverengi sıcaklık katmış karışık duruyor perdenizi sade halınızı soğuk tonlarda seçerseniz çok daha elegan duru
Doga_sever Eloo005 ben hali ve perde de desen hic sevmiyorum. Bi de ikisi desenli olmamali. Biri mutlaka sade olmali ki uyumsuzluk ve karmasa olmasin. Bu mutfaga koyu gri hali, beyaza yakin acik gri stor iyi olur
liyosunannesi23 Eloo005 mutfağınız ve masanız cok güzel. Halı ve perdeyi daha sade tercih edebilirsiniz , siyah beyazlı yada grili halı ve perde olabilir.