shmsevval Arkadaşlar iyi geceler. Bebeğim günlerdir kakasını çok zor yapıyor mamadan dolayı. Dün akşamdan beri hiç kakasını yapmadı ve çok ağlıyor çok bunaldım durmuyor. Bebeğime biraz Rezene çayı versem kakasını yapabilir mi acaba ? Bu yöntemi uygulayan varsa allah rızası için bi yazsın 😔😔😔
Yenianne7 shmsevval Mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı damlatabilirsiniz. Bitki çayları bebekler için çok uygun değil. Devam ederse doktorunuza başvurun. Çoook geçmiş olsun 💕
Esracim shmsevval bebeğiniz kaç aylık. Doktor önerisini söylüyorum hakiki zeytinyağı bir çay kaşığı veya gün kurusu kayısı haşlayıp püresini verebilirsiniz. Fitil en en en son düşünülecek şey olsun
Eminegokhan shmsevval canım mamasına günde bir defa bir çay kaşığı zeytinyağı koy ben öyle yapıyorum dokturumuz öyle dedi
Dilaraa shmsevval kabızsa bebeğiniz aptamil conformil kullanın bu mama hem gaza iyi gelir hemde anında kaka yumuşatır rezene yerine saf zeytinyağ verin bir tatlı kaşığı bir kerede ve günde bir kere eğer hala devam ederse doktorunuza duphalac şurubu sorun
Jelibon88 İlk önce fitille rahatlatip sonra verdiğiniz mamaya sabah akşam birer çay kaşiği zeytinyaği ekleyebilirsiniz doktorumuz önerdi bizede ama ayni saatlerde olmasina dikkat edin demişti
Ipek1605 Rezene bebek için verilmesi önerilmiyor. Zeytinyagı icirebilirsin bebegıne 1 cay kasıgı gibi yumusatır insallah