Aysenur123 25 günlük bebeğim burnu tıkalı hışırtısı var Huzursuz oluyo ne yapabilirim bilgisi olan lütfen yazabilirmi
Seydameva Aysenur123 buhar makinesi kullanabilirsiniz baya azaltıyor bebekler yeni doğduğuna içleri tam temizlenmediğü için oluyormuş bi günde 2 saat çalıştırın 2 saat dinlediğin tekrar 2 saat çalıştırın ben öyle yapmıştım çok işe yaradı 😇
Minaaysel15 Aysenur123 serum suyu en iyisi kızım 28 günlükkn öyle oldu serum suyu kullandım çok iyi geldi burnunu açar burun deliğine üç damla damlat sonra burnunu temizle rahatlayacaktır
Minaaysel15 Aysenur123 Benm burun temizleme pompası vardı onunla temizliyordum çok çok tıkalı değilsede sen damlat kendiliğinden açılır
Mirac05 Aysenur123 ezcaneden serum fizyolojik al yada internetten bak evde de yapabilirsin aspiratör lazım bi kaç damla sıkıp bekleyip 5 dk çekin o zamanlar da duruyorlar şimdi morarana kadar ağlıyor yapamıyorum bile bizimkide tikali
Serrase Aysenur123 şu an elimde serum falan hiçbirseyin yoksa sütünü çay kaşığına sık içine 2 3 tane(burası önemli) tuz at sütün içine, burnuna akıt kaşıkla aspiratöre filan gerek kalmadan temizleniyor
cekuu Aysenur123 serum fizyolojik kullanın ama doktorlar burun aspiratörünü önermiyor. İsterseniz bir araştırın internetten. Ya hapşırması ya da genizden akmasını öneriyorlarlar. Yani burnun damlatıığınızla kendi açılması gerekiyor.