Mrzz Merhaba kızlar belki gideniniz vardır diye bi soruyum dedim ekimin sonuna doğru Antalya’ya tatile gidiyoruz inşallah. Bebeğimiz olduğu için kiralık villa tutacaz ve yine bebeğimizden dolayı ısıtılmalı havuzlu olması gerek önerebileceğiniz memnun kaldığınız kiralık villa siteleri veya villa isimleri falan var mı ??? Uzun zamandır araştırıyorum hem uygun hem ısıtmalı bulamadım 😑
denizcocuk Mrzz biz 3 aylık bebeğimizle denize sıfır bir otele gittik antalyada. 10 gün oldu döneli. Deniz suyu çok sıcaktı ve güzeldi. Bizimle birlikte günde 15 dk falan denize girdi boyun simidiyle. Çok da mutluydu. Güzel bir otel bulun derim daha mantıklı
elmaliturta Mrzz 10 gün önce bodrumdaydık havuzu gayet sıcak oluyordu öyle ısıtma falan da yoktu 4 aylık bebeklere kadar giriyordu.. suyun soğuk olacağını zannetmiyorum
Eliffff Mrzz antalyada yaşıyorum şimdilerde deniz ve havuza girmenin son demleri gibi ekimin sonunda bebeğinizin girebileceğini sanmıyorum soguk olur.
Mrzz elmaliturta geçen haftalarda evlenen bi arkadaş balayına Antalya’ya gitti suyun soğuk olduğunu hatta yağmur falan yağdığı için pek keyif almadıklarını söyledi o yüzden bebeğimiz için ısıtmalı olsun dedik teşekkürler yine de 😊
Kucukkalbim Mrzz 5 aylık bebeğimle Antalya'ya tatil için gittik döneli 3 gün oldu su soğuktu canım hatta son gün yağmur falan yağdı pek keyifli geçmedi tatilimiz havuzuda vardı orasıda çok soğuktu malesef
Zeynebinannesi Kucukkalbim Antalya ya hangı bolgeye gıttınız acabs, bızde haftaya planlıyoruz, umarım hava ıyı olur
Mrzz Kucukkalbim anladım canım evet ekim sonu daha da soğuk olur tutacağımız villa da öncelikliğimiz ısıtmalı havuzu olması 😊
Kucukkalbim Zeynebinannesi Side/Manavgata gittik canım hava güneşli ama su soğuk son gün yağmur yağmıştı inş sizin tatiliniz güzel geçer
Mrzz Eliffff işte bizde bu yüzden ısıtmalı havuzlu villa kiralıycaz rahat rahat girelim ama bi türlü aradığımız gibi bulamadık 😊