Ebrargunal 1 ay önce doğum yaptım ve göğsüm şişti ateş ve terleme yapıyor. İki doktora gittim biri sağıp boşaltıp emzirmem gerektiğini söyledi, diğeri ise sağıp o sütü bebeğime vermemem gerektiğini söyledi. Kafam karıştı
Aydinbebisleri Ebrargunal ben verdim hicde bisey olmadi ama mastit antibiyotiksiz gecmiyo üşüme titreme dibine kadar yaşadım
atlasrl Ebrargunal o sütün bebeğe hicbir zararı yok. prof. bu konuda göğsümden irin bile aksa emzirmem gerektiğini söyledi
Egehansmom Ebrargunal sanırım bütün anneler ilk aylarda yaşıyor bu durumu. Ben de yaşadım emzirmeye de sağıp içirmeye de devam ettim. Ne olursa olsun sütünüzü verin onda antikorlar var ve bebeğiniz hep korumada dolayısıyla. Antibiyotik de içseniz mastit yüzünden, emzirirken içebileceğiniz ilaçlar var doktorunuza danışın onlardan versin
Mavis_oglum Ebrargunal bende çok yaşadım geçmiş olsun. Öncelikle bebeğinizi arada farklı pozisyonlarda emzirin. Mastit olduğunda ılık duş alıp duşta masaj yapın. Sürekli emzirmeye deneyin emmediğinde sağım yapın süt gelemeyenler sağım yapın ki masaj gibi olsun. Ve en önemlisi mastit olduğunuzda tıkanıklık neredeyse o bölgeye çocuğun çenesi gelecek şekild3 emzirin. Bende burada okumuştum kim yazdı bilmiyorum ama en etkili bu yöntem oluyor. Açıldığını anlıyorsunuz çünkü çok acıyor. Lütfen bi deneyin bunu. İlkinde olmasa da 2.sinde mutlaka açılıyor. Ve ilk o göğsümüzü verin ki açken daha güçlü emiyorlar
Ebrargunal Aydinbebisleri başta 2 gün yaşadım ama sonradan geçti doktor da antibiyotik kullanmama gerek kalmadığını söyledi ama umarım tekrarlamaz
Ebrargunal atlasrl başta emmediği için sağdığım sütü veriyordum zaten fakat bebeğim sanki o sütü içtikten sonra daha çok terlemeye başlayınca ikinci doktor da içirme deyince endişelenmiştim ama teşekkür ederim bilgi paylaşımı için