Yusuf20 anonimhanim_ 28 aylık çocuk mandallardan başladım sonra pastel boya alarak kartonlardan etkinlik yaptım
Birbebetoannesi Deletedmom_41 Merhaba, A101 kinetik kum aldım az önce acaba memnun musunuz oğlumu şimdi uyutuyorum da bakamadım
Deletedmom_41 Birbebetoannesi yapışmıyor ele onu çok sevdim ama bir tık boya bıraktı koyu kırmızı gibi bir renk idi ama genel olarak sevdik
Birbebetoannesi Deletedmom_41 şansıma tek kalmış yeşil ve kahverengi olan bakalım deneyeyim , ele yapılmamasını sevdim teşekkür ederm yorumunuz için🌷 Bir de bebişiniz kaç aylık acaba oynaması açısından sordum
Deletedmom_41 Birbebetoannesi rica ederim başlangıç için a101 urunu iyi eğer severse farklı marka alırsınız ben öyle düşündüm 21 aylık :)
Deletedmom_64 anonimhanim_ bende sizinle birlikte aldım benim kargom bugün geldi daha açmadik ama bakalım çok sevecekler
anonimhanim_ Deletedmom_64 ay evet benimde bugün geldi aşırı güzel bişey çok beğendim hemen açmalısın zaman kaybetme sonrada ayaklarını uzat yat 😂
anonimhanim_ Deletedmom_64 yok yapışmadı satıcı ıslak nemli ellerle dokunmayın dedi gerçektende öyle yanlışlıkla nemli elle dokundum yapıştı