Aygulserkay Kizlar oğlum 3aylik gunduzeleri neredeyse hiç uyumuyor geceleride ³kere emmeye uyanıyor gündüz uyuması için bay bay Night aldım var mı jullanan yada işe yarayan başka bir ilac vs
alisin_annesii Aygulserkay dönem dönem böyle şeyler normal uykusuzluk huzursuzluk vs.bebeğiniz daha çok küçük vermeseniz iyi olur iyi değil diyolar
Mlk026 Aygulserkay 3 aylık bebeğe kesinlikle olmaz. Çoğu doktor onaylamıyor onaylatan da 1 yaş üstünde kısa süreli kullanıma izin veriyor.
Sibel43- Aygulserkay yani o aylarda normal ilerde düzelecektir herhangi birşeyle bebek uyutulmamalı bence yazık bebeği yada büyük insanı uyutan herşey zararlı bence zararsız olsa herkes içer içer anında uyur bir bebeğe gerekmedikçe anne sütü yemek dışında doğasını bozacak şeyler kullanılmamalı bence her çocuğun uyku düzeni farklı olabilir gaz olabilir uyuyamamasını bir sebebi illa vardır belki sizin kokunuzla uyumak istiyordur
Handegktn Kullandık ama karın ağrısı yaptı büyük ihtimal bağırarak uyandı hep zaten uykuya dalmasını hızlandırıyor o gece uyanmasını engellemiyor
Sibel43- Aygulserkay bazı bebekler gece uykusunu aldıkları için gündüz uymayabilir bebekken bende öyleymişim uyku ilaçları çocuklarda nefes darliği beyinde böbrekde ciğerde sorun yapabiliyor Müge anlıda söylemişti hangi çocuk büyük bir insan gibi uyuyorki benim çocuksa gece çok kalkıyor ağlayıp kalkıyor
Aygulserkay Hepinize teşekkür ederim kullanmayacağım ilacı sadece sizde de durumlar nasıl bı ben miyim diye merak ettim çevremdeki herkes bebeğine gayet güzel uyuyor diyince ister istemez psikolojik olarak çok etkileniyorum acaba lar kemiriyor beynimi ❤️