Esra_Deva Merhabalar montessori yatak için kenar koruyucu diktirmek istiyorum. Düz ya da örgü şeklinde henüz karar veremedim. Önerebileceğiniz güvenli bir firma ya da satıcı/sayfa var mı acaba?
acimavi Esra_Deva ben örgü aldım hiç hiç hiç memnun değilim, habire yatağa düşüyor daraltıyor yatağı birkaç kere tekmelemişliğim, yumruklamışlığım var😅 düz, bağlamalı minderlerden almanızı tavsiye ederim
Glsh13 Esra_Deva ben örgüye heveslenmistim ama hem cok yer kapliyor hemde sabitlenmiyor diye vazgectim.olcusunu alip terziye verdim 200 liraya dikti.ici elyaf ama adi farkli.sunger yikamasi acisindan rahat olmayacagi icin bunu onerdi ve cok memnun kaldim
Esra_Deva acimavi ben örgü sepet beşiğinde kullandım ama o küçüktü tabii şimdi büyük yatakta dediğiniz olabilir dikkate alıcam mutlaka. Üstelik 6 örgü olan benim işimi kurtarıyor 🤦♀️ Dediklerinizi düşünücem teşekkür ederim 🌸
Esra_Deva Barlas_mom aklımda bulunsun teşekkür ederim 🌸 Yaptırabileceğim yeri bir bulsam 🥰 İnstagramda çok sayfa var ama güvenemedim ondan danışmak istedim
acimavi Esra_Deva eğer 3 veya 4 kenarı komple dönecekse düşme sorunu çok yaşanmayabilir, ben pahalı geldiği için sadece duvar tarafına yaptırdım, büyük pişmanlık. İçinize sinecek bir şey bulabilirsiniz umarım🌸
Esra_Deva Glsh13 valla terzi falan yok yani dolansam bulurum ama inanın zaman yok. Ölçüm belli bir sayfadan fiyat aldım 550tl dediler 😬 Araştırıyorum
Esra_Deva Glsh13 trendyol daha da uçmuş. İnstagramdan fiyat aldım. Bakalım illa uyduracağım bi şekilde
Esra_Deva acimavi evet dört kenar olması gerek. Kafasını çarpıyor çünkü. Teşekkür ederim inşallah bulucam