Kuzeymiram Kizlar oglumun enfeksiyon olmasindan suphelendim bugun idrar tahlili verdi 13 qylik , sonuclar cikmis , e nabizdan ne yazana bakmam lazim
bumbusannesi Kuzeymiram birde canim bu itu gelistirdigini bezler var idrar yolu enfeksiyon tanisi icin o bezden de kullanip ogrenebilirsin
Kuzeymiram agzimizin_tadi_kacmasin idrari kokuyor , iki gunde ayni balik gibi kokuyordu ve orasini tutarak huysuzlaniyordu ondan suphelendim
agzimizin_tadi_kacmasin Kuzeymiram yediği içtiği herhangi bir şeyden de olmuş olabilir enfeksiyon bakteri vs görünmüyo değerler normal. Suyu biraz bol alsın az sıvı kaynaklı da olabilir 6 aydan büyükse eğer . Doktorunuz her hangi bişey söyledi mi koku hakkında.
AlyAysima Kuzeymiram balık yağı kullanıyor musunuz bebeğinize. Ben kızıma balık yağı kullanmaya başladığımdan beri çişi hep balık gibi kokuyo 😮💨😅 balık yağından dye düşündüm yani. Bazen eliyle tutuyo kizimda ama enfeksiyon vs yok bizde
bumbusannesi Kuzeymiram boyle degil psf seklinde orada zaten direk belli olur dusuk yada yuksek cikan degerler farkli renkte oluyor
bumbusannesi bumbusannesi Kuzeymiram ve hepsi normal bende tek tek baktim simdi o balik gibi koku belki yedigi seyden kaynaklaniyor olabilir
Kuzeymiram bumbusannesi sanirim oylemymis insalllahta oyledir bakalim doktorqda gostereyim , cok huzursuz oldugum icin biran once ogrenmek istedim saol cnm
Kuzeymiram agzimizin_tadi_kacmasin birsey soylemedi direk test istedi , test yaptik , bakalim göstericez randevuda aslinda bizden cok su iciyoru ama genede koku ve idrarinin koyu olmasina kafam karisti