saudadeee_ Bebeğim 2 ay 27 günlük emerken mama içerken kucağımda yatağında pusetinde yatarken kafası sürekli terliyor baya ıpıslak üzerini incede giydiriyorum yine aynı sebebi ne olabilir normalmi bu durum
Mefat saudadeee_ of of of bıktık yeminle bizimki de aynı ya. Her şeyde terliyor günde kaç kez kıyafetini değiştirin valla. Bı uyuyor yatak bile ıslanıyor yerinden. Bı çözüm bulamadım ince giydirsem de terliyor genetik heralde
Lovecemre saudadeee_ bizimki de 4 aylık aynı durum mevcut bizde de. Ozellikle birkac gündür çok üst değiştiriyorum hastalanmasin diye. Kızımın saçı çok fazla uzun ben bunu sebeb olarak goruyordum😊
Biz3kisiyiz_ Lovecemre aynı benim kızım gibi saçları uzun ensesi hep ıslanıyor sürekli kuruluyorum 🙈 bende saclardandir diye düşünüyorum 4 ay 23 günlük benim bebiş 🤗
Lovecemre Biz3kisiyiz_ oy maşallah annesi bizimki de öyle simsiyah uzun saçlı 4 yerinden çiçi yapiyoruz 🙉
alisinannesi63 Benimde oğlum 3 aylık. Saçları öyle çok yok yinede kafa kısmınhep terliyor. Herhangi bi sebebi yok normal bence. Kullandığınız kumaşın %100 pamuk olmasına dikkat edin yastık kullanıyorsanız elyaf da terletir.
hunilimomm Lovecemre evet d vitamini eksikliği de terleme yapar bebekler kafadan terler emerken efor sarfettikleri için bu terleme normal sayılır ama aşırı terleme vitamin eksikliğinden de olabilir