salakmisincemilee anneolmakguzelvezor biz kullandik ama faydasi oldu mu bilmiyorum cunku kizim en fazla 15 gun yatti sonra donerek uyudugu icin surekli yuzustu uyumaya basladi ve zamanla kafasi bombelesti
Seldacosgun Kızım doğumundan 4. ya da 5. ayına kadar kullandım. Memnun kalmıştık. Çok pahalı bir şey almaya gerek yok civilden 40 liraya almıştı eşim.
anneolmakguzelvezor Seldacosgun kulakları dönüyor muydu? Kepçe kulak olur diye kullanmayı bırakmıştım. Ama kafasının arkası düzleşti diye düşünüyorum bırakınca.
anneolmakguzelvezor Seldacosgun dediğiniz ürünü sipariş verdim şimdi. Umarım işe yarar. Teşekkür ederim. ☺️
Babygirlsmom Doğduğundan beri kullanıyoruz, 3 aydır. Kafasının şekli çok güzel, faydalı oldu sanırım.
sirinpatates benimkinin kulakları sürekli dönüyor ya hep kivriliyo kalkınca Bi bakıyorum kulağı yapışmış içe doğru kıvrılmış buna nasıl çözüm bulucam ikiside sürekli aynı şekilde kızlar çözümü olan var mı
anneolmakguzelvezor sirinpatates en doğrusu yan yatırmak aslında ama benim bebiş sırt üstü yatmayı seviyor. Kulakları bu yastıklarda dönüyor maalesef.