Zeynossunannisi 8,5 aylik kizim düzeltilmiş 6,5 aylik ayını yakalayamadık hâlâ deli olucam doktor normal diyor iyi diyor iştahsız bi bebek alerjisi falanda yok çözemedim gitti
Srpslk Zeynossunannisi ya hiç üzülmeyin prematurelerse çok normal 18 aylık hala 8 kg malesef benimkide.uzulsem.hergun hergun nereye kadar:(
Defneduru14 Zeynossunannisi merhabalar benm kizimda 35 haftalik dogdu hala yakalayamadi malesef kilo boy olarak geriden geliyor ☹️ Su an duzeltilmis 4 aylik ek gidaya basladik gene de kilo almazsa ozel mamaya baslayacakmisiz dr oyle dedi☹️
Zeynossunannisi Srpslk yaa gerçekten yesin kilo alsın diye kendimizi paraliyoruz eşimle hergun eli dolu geliyo adam belki bunu yer şu kilo aldiriyomus şu saglikliymis diye şunda vitamin çokmus şaşırdık kaldik
Eylulmasali Kızım 14 aylik hala 8.400 malesef istahsiz bir bebek hergun ne yedirsem ne versem diye uğraşıyorum memeyede cok duskun.Sizi cok iyi anliyorum yemeyen istahsiz bebeklerle isimiz cok zor yanliz degilsiniz
Zeynossunannisi Eylulmasali yaa gerçekten yesin kilo alsın diye kendimizi paraliyoruz eşimle hergun eli dolu geliyo adam belki bunu yer şu kilo aldiriyomus şu saglikliymis diye şunda vitamin çokmus şaşırdık kaldik
Ayseeem34 Defneduru14 benimde erken doğum oldu37 hafta 2.400gr doğdu anne sütü gelmediği için mama kullanıyorum halen canım bencede mamadan kaynaklı kilo alıyorlar heralde yoksa bizde zor toparladık
Defneduru14 Zeynossunannisi bugun 5 ay 2 gunluk 5800 cikti kilosu kizimin ek gidayla umarim yakalar gorunce üzülüyorum 3 aylik bebek gibi boyu posi
Defneduru14 Ayseeem34 bende anne sütu degil mama kullaniyorum ama yeterli kilo almadigi icin ozel mamalar varmis eger aralikta da dr umun istedigi olmazsa o ozel mamaya gececekmisiz