birkizannesi-35 Merhaba hanımlar Tommee tippee biberon kullanıyoruz ucu 2 numara kızım 4 aylık ama içtiğinin çoğu çenesinden sürekli akıyor. Sebebi ne olabilir sizce 1 numarada da öyle oluyordu. 2 orta akışlı bu arada
Umutveannesi birkizannesi-35 acaba yutmaya yetişemiyor olabilir mi ağzında fazla birikiyordur belki ondan akıtıyor olabilir
ayla001 birkizannesi-35 ahh anılarım canlandı😂 bizde de aynıydı 2 önlük su gibi olurdu sıkınca akardı bu yüzden doktora götürmüştüm ama normal olduğunu söylemişti kızım 9 aylık yeni yeni bitti. aynı biberonu kullanıyoruz ama bir çok biberon denedim hepsinde aynıydı
Gmznr2909 birkizannesi-35 4 aylık diş çıkarma dönemin deyse ağzını kasimaya çalışıyor olabilir benim oğlum 14 aylık yeni dişler geliyor o da çok akıtıyor bu aralar belki de oyuna çevirmiştir
birkizannesi-35 Olimbonii normal değil ama 3 çekiyorsa ikisi çeneden fazla fazla akıyor önlük takıyorum sıksan sıkılır onderece
birkizannesi-35 Umutveannesi 1 numaradada aynısı oluyor bazen uykusunda çok acıktığında sanırım fazla akıtmıyor güzel hızlı içiyor Bu nasıl düzelirki süreli önlük mendil yıkıyorum evde makina ona çalışıyor
Gmznr2909 birkizannesi-35 belki biberon ucunu sevmemiştir her bebek her biberonu kabul etmez biberonu değiştirmeyi dene
birkizannesi-35 Gmznr2909 1,5 aydır içiyordu ilk kullandığımız biberon zaten normalde içiyordu sonra bu dişler geliyor galiba eli sürekli ağzında iştahı zaten yok